NK ZELINA

Naranče - Limuni 3:2

13.02.2010.

Barem u sjeverozapadnoj Hrvatskoj, nogometni travnjaci su pod debelim snježnim pokrivačem, a zimske nedaće sprečavaju i odigravanje velikog broja planiranih pripremnih utakmica. Čak je i prvo kolo HNL1 odgođeno za tjedan dana.

Za zelinski klub otpale su tako utakmice protiv ZET-a i Graničara, koje su trebale biti odigrane ovog vikenda. Željni igre, naši su dečki ipak imali provjeru međusobnim susretom, u kojem su narančasti bili uspješniji 3.2.

Ekipa Limuna uspjela je dva puta plasirati u mrežu Galovića, Guja je oba puta bio strijelac, jednom iz opravdano dosuđenog jedanaesterca, a i Vrdoljak je imao asistiranje kod jednog pogotka. Šibenik je bio strijelac u toj situaciji za Naranče, nakon što je jednom zatresao i Rac. Treći pogodak djelo je Čorića.

Suci Lušić i Majcen nisu imali previše intervencija u ovom susretu, koji je odigran po debelom snježnom pokrivaču terena 3 Gradskog stadiona. Ni četvrti sudac Gegač, a ni delegat Antolković nisu imali potrebu za intervencijom. Naranče su tako zasluženo zaradili gablec na račun Limuna. Šalu na stranu, ova trening utakmica dobro je došla našim igračima, jer kako je ova zima krenula, tko zna da i prvo kolo neće biti igrano u sličnim uvjetima.

     

     

Novosti

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

11.09.2023.

Nogovikend

Seniori, juniori, limači, prstići i veterani slavili više...

20.08.2023.

KUP Kadeti ispali na penale

Protiv Kurilovca nije bilo sreće s bijele točke više...

20.08.2023.

PRIPREMNA Mladost porazila Zelinu

Generalka pred sezonu pripala gostima iz Petrinje više...

Prijatelji kluba