NK ZELINA

Minimalni poraz u Čakovcu

14.08.2010.

Crveno crni sretno su ostvarili pobjedu u prijateljskoj utakmici sa Zelinom. Gosti su pokazali vrlo dobar i smislen nogomet, a da su bili tvrd orah pokazuju i bezuspješni pokušaji poentiranja Međimurja ka sigurnim i koncentriranim vratarima Galovićem i Boromisom, koji su uspješno branili ono što je obrani uspjelo procuriti.

 

Osvježeni u nastavku, crno crveni su opasnije zagrizli na vrata gostiju, no tek ušavši u igru Boromisa uspješno odolijeva napadima. Imali su domaći možda najbolju priliku preko Jambrošića, te jednu gredu. Prilika je bilo i na suprotnoj strani, najizgledniju Rančića u 56. min, međutim strijelci nisu na ovom susretu bili uspješni.

Jedini pogodak na susretu postigli su gostujući igrači, kada je u kontinuiranom napadu na mrežu Boromise, obrana htjela izbaciti loptu iz peterca, no klizav teren bio je dodatni problem pri tom pokušaju, pa lopta Kotarskog završava u mreži. Više sreće za domaće, no igrom zadovoljniji mogu biti gosti

Nakon Međimurja, već dan kasnije Zelina igra protiv Croatie na otvorenju novog igrališta u Hrastju. Susret se igra od 16 sati.

PRIPREMNA UTAKMICA              MEĐIMURJE - ZELINA 1:0 (0:0)
ČAKOVEC - Stadion Mladosti Gledatelja: 150
SUDAC: Aldić (Strahovinec) Uvjeti: kiša

MEĐIMURJE: Jurin, Kovačić, Silva, Kovač, Garba, Levačić, Koštić, Celiščak, Jambrušić, Tiago, Vitac ( Alan, Cicero Lima, Jukić, Sečan, Slavica, Pintarić)

TRENER: Vjeran Simunić
ZELINA: Galović, Maslač, Peco, Gluhak, Kotarski, Šušković, Hasnek, Medved, Mesec, Mujčin, Rančić (Boromisa, Karačić, Jonjić, Bingula, Dominović, Kralj, Zmazek) TRENER: Valentin Barišić
STRIJELAC: Kotarski (62. - ag)  

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba