NK ZELINA

Minimalni poraz u Čakovcu

14.08.2010.

Crveno crni sretno su ostvarili pobjedu u prijateljskoj utakmici sa Zelinom. Gosti su pokazali vrlo dobar i smislen nogomet, a da su bili tvrd orah pokazuju i bezuspješni pokušaji poentiranja Međimurja ka sigurnim i koncentriranim vratarima Galovićem i Boromisom, koji su uspješno branili ono što je obrani uspjelo procuriti.

 

Osvježeni u nastavku, crno crveni su opasnije zagrizli na vrata gostiju, no tek ušavši u igru Boromisa uspješno odolijeva napadima. Imali su domaći možda najbolju priliku preko Jambrošića, te jednu gredu. Prilika je bilo i na suprotnoj strani, najizgledniju Rančića u 56. min, međutim strijelci nisu na ovom susretu bili uspješni.

Jedini pogodak na susretu postigli su gostujući igrači, kada je u kontinuiranom napadu na mrežu Boromise, obrana htjela izbaciti loptu iz peterca, no klizav teren bio je dodatni problem pri tom pokušaju, pa lopta Kotarskog završava u mreži. Više sreće za domaće, no igrom zadovoljniji mogu biti gosti

Nakon Međimurja, već dan kasnije Zelina igra protiv Croatie na otvorenju novog igrališta u Hrastju. Susret se igra od 16 sati.

PRIPREMNA UTAKMICA              MEĐIMURJE - ZELINA 1:0 (0:0)
ČAKOVEC - Stadion Mladosti Gledatelja: 150
SUDAC: Aldić (Strahovinec) Uvjeti: kiša

MEĐIMURJE: Jurin, Kovačić, Silva, Kovač, Garba, Levačić, Koštić, Celiščak, Jambrušić, Tiago, Vitac ( Alan, Cicero Lima, Jukić, Sečan, Slavica, Pintarić)

TRENER: Vjeran Simunić
ZELINA: Galović, Maslač, Peco, Gluhak, Kotarski, Šušković, Hasnek, Medved, Mesec, Mujčin, Rančić (Boromisa, Karačić, Jonjić, Bingula, Dominović, Kralj, Zmazek) TRENER: Valentin Barišić
STRIJELAC: Kotarski (62. - ag)  

Novosti

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

11.09.2023.

Nogovikend

Seniori, juniori, limači, prstići i veterani slavili više...

20.08.2023.

KUP Kadeti ispali na penale

Protiv Kurilovca nije bilo sreće s bijele točke više...

20.08.2023.

PRIPREMNA Mladost porazila Zelinu

Generalka pred sezonu pripala gostima iz Petrinje više...

Prijatelji kluba