NK ZELINA

Marijan Glavica preuzeo Zelinu

20.03.2017.

 

Nakon tri proljetna kola došlo je do promjene trenera Zeline. Seniorsku momčad više ne vodi Damir Biškup, koji je na klupi prve momčadi bio od rujna 2016. Raskid ugovora ponudio je sam trener, Uprava prihvatila i odmah angažirala novog trenera, pa od danas prvi sastav vodi Marijan Glavica, koji je taj posao radio prije Biškupa, a krasi ga u prvom redu rezultat, jer prošle turbulentne sezone ostvario je odličan uspjeh i davljenika Zelinu na kraju sezone doveo do gornjeg dijela tablice, a dobro je krenuo i u tekuću sezonu, no zbog drugih obveza morao je napraviti stanku, koja je sada završila, pa će Glavici prvi zadatak biti gostovanje u Maču kod Gaja u nedjelju.
Damir Biškup bio je uspješan trener u Zelini, Klub mu želi puno uspjeha u daljnjoj karijeri.

Nakon tri proljetna kola došlo je do promjene trenera Zeline. Seniorsku momčad više ne vodi Damir Biškup, koji je na klupi prve momčadi bio od rujna 2016.

Razlog nisu rezultati, već osobna želja trenera, koji odlazi u novi klub. Danas je nakon dogovora s Upravom bio na treningu gdje se oprostio s igračima i zahvalio im na odličnoj suradnji, te se pozdravio s novim trenerom, koji je odradio svoj prvi trening s igračima koje vrlo dobro poznaje, jer velika većina njih bila je u sastavu na početku jeseni, kada je Glavica bio trener..

Raskid ugovora ponudio je sam trener, Uprava prihvatila i odmah angažirala novog trenera, pa od danas prvi sastav vodi Marijan Glavica, koji je taj posao radio prije Biškupa, a krasi ga u prvom redu rezultat, jer prošle turbulentne sezone ostvario je odličan uspjeh i davljenika Zelinu na kraju sezone doveo do gornjeg dijela tablice, a dobro je krenuo i u tekuću sezonu, no zbog drugih obveza morao je napraviti stanku, koja je sada završila, pa će Glavici prvi zadatak biti gostovanje u Maču kod Gaja u nedjelju, zanimljivo upravo protiv Gaja bila mu je posljednja utakmica u prošlom mandatu.

Damir Biškup bio je uspješan trener u Zelini, Klub mu želi puno uspjeha u daljnjoj karijeri.

 

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba