NK ZELINA

Krenuo bijelo crveni stroj

27.01.2011.

Okupljanje igrača Zeline bilo je u ponedjeljak. Mimo očekivanja započelo je radno, odmah po dolasku, igrači su se uputili u svlačionice i istrčali na prvi trening. Nakon zagrijavanja, uslijedio je i rad s loptom...
Na prozivku su se odazvali svi igrači jesenskog sastava, izuzev Jurice Kotarskog i Ivana Nimca, koji su već na treninzima i pridružit će se tijekom slijedećih dana, te Ante Jonjića, koji se pridružuje u četvrtak. Nedostaje i Tomislav Šušković, koji je ozlijeđen i neko vrijeme je izvan stroja. Na prozivku su se odazvali svi ostali: Ivan Babić, Krešimir Bingula, Kristijan Dominović, Alen Gluhak, Krešimir Hasnek, Dražen Malecki, Vjeran Maslač, Tomislav Medved,  Vedran Mesec, Edin Mujčin, Filip Oroz, Elvis Peco i Ivan Rančić. Kroz pripreme, sa seniorima će trenirati i dio juniorskog pogona. Matija Mihalic, momak s "dvojnim državljanstvom", vratar je juniora Zeline, koji u juniorskoj HNL3 prezimljuju na vodećoj poziciji, no već dvije sezone je treći vratar seniora i u nekoliko je navrata preuzimao odgovornost između vratnica u prvenstvenim utakmicama. Odlaskom oba vratara, Mihalic je trenutno jedini gospodar mreže, no trener vratara Anđelko Antolić započeo je treninge s još nekoliko potencijalnih bijelo crvenih jedinica, tako da bi najosjetljiviji problem Zeline trebao biti uspješno riješen. Barišić i njegov prvi suradnik Željko Majcen na pripreme su pozvali i nekoliko juniora, uz već uigranog Josipa Podvorca Šelea, treninzima su se priključili i Kristijan Kršak, Luka Novak i Marko Matešić, uz već stanadardnog Nevena Guštovića. Uz navedene, pripreme je započelo još 13 novopridošlih igrača, koji će u selektivnom dijelu ciklusa pokušati se izboriti za dres Zeline, a ovog tjedna bi se mogli priključiti još neki igrači, tako da u prvom dijelu programa sudjeluje gotovo 40 igrača, od kojih će ipak, tek najbolji zadužiti željeni dres.
Mjesta nema puno, konkurencija je dobra i samo najuporniji i najbolji će ostati. Na selekciji je nekoliko vratara, stopera i veznjaka. Nakon ovotjednih treninga, dečki će zaigrati u subotu, a prva provjera je slijedeće srijede protiv Križevaca.
U planu priprema, koji je trener Barišić predstavio na prozivci je najmanje osam utakmica, dok će treninzi biti kombinirani i sadržajni, a odvijat će se na nekoliko lokacija u Zelini, Sesvetskom Kraljevcu, Zagrebu i Sesvetama.
-Igrači koji su prošli zajedno jesenski dio znaju kako i na koji način funkcionira ovaj sastav. Svi vi, koji ste danas prvi puta ovdje, morate znati da dres koji želite, morate zaslužiti. U ovom klubu ni jedan igrač ne može u sastav ući na mala vrata, po preporuci, ili imenu, već se mora dokazati na travnjaku i u ekipi. - naglasio je trener na prozivci
Igrače je na okupljanju pozdravio i Vlado Žigrović ispred Uprave.
-Svima Vama želim prije svega osobnog i sportskog uspjeha u godini koja je započela, uz želju da bude što manje povreda. Želja je ovog Kluba da i u predstojećoj polusezoni ova ekipa nastavi s dobrim rezultatima, na taj način ostvarujući ambicije, koje smo istakli ljetos uoči  sezone. Trenutno drugo mjesto je uspjeh, ali i potvrda dobrog rada kako Uprave, tako i struke i igrača, tako će biti i nadalje. Odnos Kluba prema igračima je fer i korektan, takav odnos tražimo i od Vas prema Klubu. Atmosfera u klubu i svlačionici je vrlo dobra i to nam je izuzetno bitno, a posebno nam je želja raditi na afirmaciji mladih i perspektivnih igrača, koji u Zelini mogu prosperirati i koji će imati našu punu podršku.
Nakon prvog treninga na svom travnjaku, igrači se sele u Zagreb, a na stadionu su ponovo u četvrtak.

PRIPREMNE UTAKMICE

26.01.2011. ZELINA KRIŽEVCI
29.01.2011. HAŠK ZELINA
02.02.2011. ZELINA VRAPČE
05.02.2011. VINOGRADAR ZELINA
09.02.2011. ŠPANSKO ZELINA
12.02.2011. ZELINA RUDEŠ
16.02.2011. VARAŽDIN ZELINA
19.02.2011. ZELINA DUBRAVA

Novosti

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

11.09.2023.

Nogovikend

Seniori, juniori, limači, prstići i veterani slavili više...

20.08.2023.

KUP Kadeti ispali na penale

Protiv Kurilovca nije bilo sreće s bijele točke više...

20.08.2023.

PRIPREMNA Mladost porazila Zelinu

Generalka pred sezonu pripala gostima iz Petrinje više...

Prijatelji kluba