NK ZELINA

Jadranski susreti za kraj

27.11.2009.

Odigravanjem 17. kola, ovog vikenda završava uzbudljiva jesen u HNL3. Nakon oproštaja od svoje publike prošle subote u Zelini, crveno bijelima predstoji još susret s Jadranom. Rasplet u posljednjem kolu smjestio je protivnika na šestu poziciju, tako da je Zelini ponovo pripao epitet susjedskog derbija, a obzirom na protivnike vodeće četiri ekipe lige, bit će to ujedno i derbi kola.
Zelina u Poreč odlazi pomlađena s nekoliko igrača juniorskog kadra, koji će tako biti u prilici uskočiti i osjetiti ambijent natjecanja u ovoj ligi. U momčadi nedostaje nekoliko standarnih igrača, koji odslužuju kartone, pa tako dresove neće odjenuti Rac, Oroz i Erdeli, koji imaju tri žuta, potom Patrice Kwedi i Marković, koji još odrađuju crvene kartone, a zbog ozljeda u sastav ne mogu ni Gotal i Ivan Đurđek, te Galović. U Poreču će dakle novu priliku imati mladi igrači Gavrić, Lukić, Cetina...
Treneri su pozivnice za Poreč dali i juniorima Guštoviću, Karasu i Ivši, te vrataru Mihalicu. Raspoloženje u ekipi je vrlo dobro, a uspješnu polusezonu naši će dečki pokušati zaključiti prije svega dobrom igrom, uz priželjkivani bod, zašto ne i sva tri. Ni u Poreču neće izostati podrška navijača. Dvadesetak njih najavilo je odlazak na Jadran.

Novosti

26.12.2023.

Sretan Božić

Sretni Vam blagdani više...

28.11.2023.

Nogovikend: Golijade

Slavili seniori, potom i juniori, na ligama tintilinići, prstići i limači više...

28.11.2023.

Nogovikend: Uvjerljivi kadeti

Seniori pretrpjeli poraz, juniori i kadeti slavili protiv Vrbovca više...

16.10.2023.

Pobjeda protiv Tondacha

u 10. kolu sezone Zelina nagradila svoju igru uvjerljivom pobjedom više...

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

Prijatelji kluba