NK ZELINA

Jadranski susreti za kraj

27.11.2009.

Odigravanjem 17. kola, ovog vikenda završava uzbudljiva jesen u HNL3. Nakon oproštaja od svoje publike prošle subote u Zelini, crveno bijelima predstoji još susret s Jadranom. Rasplet u posljednjem kolu smjestio je protivnika na šestu poziciju, tako da je Zelini ponovo pripao epitet susjedskog derbija, a obzirom na protivnike vodeće četiri ekipe lige, bit će to ujedno i derbi kola.
Zelina u Poreč odlazi pomlađena s nekoliko igrača juniorskog kadra, koji će tako biti u prilici uskočiti i osjetiti ambijent natjecanja u ovoj ligi. U momčadi nedostaje nekoliko standarnih igrača, koji odslužuju kartone, pa tako dresove neće odjenuti Rac, Oroz i Erdeli, koji imaju tri žuta, potom Patrice Kwedi i Marković, koji još odrađuju crvene kartone, a zbog ozljeda u sastav ne mogu ni Gotal i Ivan Đurđek, te Galović. U Poreču će dakle novu priliku imati mladi igrači Gavrić, Lukić, Cetina...
Treneri su pozivnice za Poreč dali i juniorima Guštoviću, Karasu i Ivši, te vrataru Mihalicu. Raspoloženje u ekipi je vrlo dobro, a uspješnu polusezonu naši će dečki pokušati zaključiti prije svega dobrom igrom, uz priželjkivani bod, zašto ne i sva tri. Ni u Poreču neće izostati podrška navijača. Dvadesetak njih najavilo je odlazak na Jadran.

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba