NK ZELINA

Hrvatske zvijezde za Srce

25.03.2011.

Udruga Srce već godinama brine o djeci i mladima s posebnim potrebama, a najveći problem je za članove mjesto na kojem mogu razvijati svoje vrijednosti. Trenutno se okupljaju u društvenom domu u Topličici, no iako imaju veliku podršku tamošnjih domaćina, taj prostor ni izdaleka ne pruža uvjete za aktivnosti vrijednih članova Srca. Stoga se krenulo s realizacijom velikog projekta na izgradnji Dnevnog centra, u kojem bi pod svojim krovom Srce moglo daleko kvalitetnije raditi sa svojim članovima. Uz veliku pomoć Grada Svetog Ivana Zeline i gradonačelnika Vlade Žigrovića, ali i Zagrebačke županije i mnogih ljudi plemenita srca kao i institucija i tvrtki, izgrađen je Dnevni centar u ulici Hrvatskih branitelja u Svetom Ivanu Zelini, no sada prethodi i najskuplji dio, uređenje i opremanje zgrade, koja će u bliskoj budućnosti biti domom prekrasnih, aktivnih, uvijek nasmijanih i vrijednih članova udruge. Integracija te skupine naših mladih sugrađana u društvo je teška, ali ne i nemoguća. Možda bolje i uspješnije od mnogih sličnih udruga, naši su Zelinčani prodrijeli u mnoge spone života u Zelini, u naša srca. Zato svaka njihova akcija uspijeva, zato ih svi poznajemo i pomažemo. Tako će biti sigurno i ovoga puta.
U subotu 2. travnja s početkom u 11 sati bit će odigrana humanitarna utakmica između Humanih zvijezda Hrvatske i Humanih zvijezda Zeline. Izbornik HR srca, predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović u svojoj momčadi ima niz provjerenih i poznatih nogometaša. Uz njega, za Hrvatsku će igrati i predsjednik Hrvatskog Olimpijskog odbora dr. Zlatko Mateša, te zvijezde Robert Kovač, Robert Špehar, Igor Cvitanović, Petar Krpan, Miroslav Bičanić, Andrej Panadić, Velimir Zajec, Silvio Marić, Goran Vlaović, ali i Boris Novković, Bruno Kovačević, Tomislav Radić, Čedo Maras, Josip Čop, Branko Tušek, Ivica Zanetti, Branko Stupar, Fabijan Komljenović....popis nije konačan, a gosti iznenađenja svakako će dodatno uveličati ovu utakmicu.
Ulaznice su već u prodaji. Po simboličnih 20 kuna možete ih kupiti u Uredu Udruge Srce na središnjem Trgu, u Gradskoj knjižnici, Pučkom otvorenom učilištu, CB Plac i Living Room Baru. Sav prihod s utakmice na kojoj se očekuje najmanje tisuću posjetitelja, namijenjen je Udruzi Srce.

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba