NK ZELINA

Hrvatske zvijezde za Srce

25.03.2011.

Udruga Srce već godinama brine o djeci i mladima s posebnim potrebama, a najveći problem je za članove mjesto na kojem mogu razvijati svoje vrijednosti. Trenutno se okupljaju u društvenom domu u Topličici, no iako imaju veliku podršku tamošnjih domaćina, taj prostor ni izdaleka ne pruža uvjete za aktivnosti vrijednih članova Srca. Stoga se krenulo s realizacijom velikog projekta na izgradnji Dnevnog centra, u kojem bi pod svojim krovom Srce moglo daleko kvalitetnije raditi sa svojim članovima. Uz veliku pomoć Grada Svetog Ivana Zeline i gradonačelnika Vlade Žigrovića, ali i Zagrebačke županije i mnogih ljudi plemenita srca kao i institucija i tvrtki, izgrađen je Dnevni centar u ulici Hrvatskih branitelja u Svetom Ivanu Zelini, no sada prethodi i najskuplji dio, uređenje i opremanje zgrade, koja će u bliskoj budućnosti biti domom prekrasnih, aktivnih, uvijek nasmijanih i vrijednih članova udruge. Integracija te skupine naših mladih sugrađana u društvo je teška, ali ne i nemoguća. Možda bolje i uspješnije od mnogih sličnih udruga, naši su Zelinčani prodrijeli u mnoge spone života u Zelini, u naša srca. Zato svaka njihova akcija uspijeva, zato ih svi poznajemo i pomažemo. Tako će biti sigurno i ovoga puta.
U subotu 2. travnja s početkom u 11 sati bit će odigrana humanitarna utakmica između Humanih zvijezda Hrvatske i Humanih zvijezda Zeline. Izbornik HR srca, predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović u svojoj momčadi ima niz provjerenih i poznatih nogometaša. Uz njega, za Hrvatsku će igrati i predsjednik Hrvatskog Olimpijskog odbora dr. Zlatko Mateša, te zvijezde Robert Kovač, Robert Špehar, Igor Cvitanović, Petar Krpan, Miroslav Bičanić, Andrej Panadić, Velimir Zajec, Silvio Marić, Goran Vlaović, ali i Boris Novković, Bruno Kovačević, Tomislav Radić, Čedo Maras, Josip Čop, Branko Tušek, Ivica Zanetti, Branko Stupar, Fabijan Komljenović....popis nije konačan, a gosti iznenađenja svakako će dodatno uveličati ovu utakmicu.
Ulaznice su već u prodaji. Po simboličnih 20 kuna možete ih kupiti u Uredu Udruge Srce na središnjem Trgu, u Gradskoj knjižnici, Pučkom otvorenom učilištu, CB Plac i Living Room Baru. Sav prihod s utakmice na kojoj se očekuje najmanje tisuću posjetitelja, namijenjen je Udruzi Srce.

Novosti

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

11.09.2023.

Nogovikend

Seniori, juniori, limači, prstići i veterani slavili više...

20.08.2023.

KUP Kadeti ispali na penale

Protiv Kurilovca nije bilo sreće s bijele točke više...

20.08.2023.

PRIPREMNA Mladost porazila Zelinu

Generalka pred sezonu pripala gostima iz Petrinje više...

Prijatelji kluba