NK ZELINA

Hajduk dolazi u Zelinu!

07.11.2012.

U Kući Hrvatskog nogometa u Rusanovoj, danas u podne održano je javno izvlačenje parova četvrtfinala Hrvatskog nogometnog kupa. Treća izvučena loptica donijela je Svetom Ivanu Zelini domaćinstvo prve utakmice, a NK Zelina velikog Hajduka.
Iako su termini Kupa 21. i 28. studenoga, Zelina i Hajduk igrat će 28. studenog u Svetom Ivanu Zelini, a uzvrat na Poljudu 12. prosinca, zbog unaprijed najavljenih obveza Hajduka u prvenstvu.
-Htjeli smo GOŠK, ali Zelina je  bila druga na listi želja. Ne znamo o njima ništa, ići ćemo ih snimati i što bolje se pripremiti za te dvoboje. Glupo bi bilo govoriti da Hajduk nije favorit, ali ne mislim da ćemo to proći lagano - rekao je nakon izvlačenja trener Hajduka Mišo Krstičević.
Predsjednik NK Zelina nakon izvlačenja naglasio je da je i sam ulazak među osam klubova u završnicu Kupa veliki, pa i najveći uspjeh Zeline i da je Hajduk velika nagrada za ostvareno.
-U klubu su jedni priželjkivali GOŠK, a ostali, u većini, Hajduk i ta nam se želja ostvarila. U ovoj konkurenciji dobili smo najveći klub i to nas raduje. U svakom slučaju, bit će to veliki praznik nogometa u Svetom Ivanu Zelini - rekao je Žigrović
Prve reakcije u Svetom Ivanu Zelini su izrazito pozitivne, jer većina je priželjkivala Hajduk. Tako je i u svlačionici Bijelo crvenih, koji su informaciju iz Rusanove primili s oduševljenjem.
Zorislav Srebrić među prvima je čestitao Zelini na ulasku u četvrtfinale i poželio puno sreće u daljem natjecanju, naglasivši da mu je izrazito drago što je drugoligaš iz Svetog Ivana Zeline nastavio svoju uspješnu sezonu i ušao među osam najboljih.
Dakle, u četvrtfinalu Kupa igrat će:

Zadar 21.11. ZADAR - SLAVEN BELUPO uzvrat 28.11.
Sveti Ivan Zelina 28.11. ZELINA - HAJDUK uzvrat 12.12.
Dubrovnik 20.11. GOŠK - LOKOMOTIVA uzvrat 28.11.
Vinkovci 21.11. CIBALIA - OSIJEK uzvrat 28.11.

 

 

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba