NK ZELINA

Generalka s NK Zagreb!

17.02.2010.

Tijekom ovih zimskih priprema, odigrali smo dvije utakmice s prvoligaškim klubovima. Na samom početku protiv Međimurja smo slavili 1:0, a u Koprivnici protiv Slaven Belupa odigrali 1:1.

Za kraj priprema, još jedna nogometna poslastica očekuje nas u subotu 20. veljače pokraj Save. Na travnjaku Sportskog centra ZAGREBello u Veslačkoj ulici s početkom u 11 sati Zelina će odigrati s prvoligašem Zagrebom. Toga dana trebalo je započeti i prvenstvo HNL1, no kako je početak prolongiran tjedan dana, NK Zagreb je termin popunio s dvije utakmice, a osim slovenskog kluba Interblock iz Ljubljane (petak u 16 sati), izbor je pao na zelinskog trećeligaša.

U svakom slučaju, ovo je još jedna potvrda dobrog rada u našem klubu, gdje od sedam utakmica, tri odigravamo s prvoligaškim ekipama. Naravno, i ovoj utakmici rezultat je manje bitan, susret će poslužiti trenerima Štimcu i Lušiću da potvrde svoje pripreme i kristaliziraju pozicije u ekipi pred skorašnji nastavak prvenstava, u kojem je Zagrebov prvi protivnik Rijeka (s kojom je Zelina igrala u kupu 2007. godine), dok crveno bijeli u prvom kolu ponovo igraju u Zagrebu, kod ekipe Maksimira. Sigurni smo da će se naši dečki i u ovoj tekmi željeti dokazati, a Zagreb je svakako odlična prilika za to, pa kao i na dosadašnjim susretima očekujemo borbenu i kvalitetnu utakmicu.

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba