NK ZELINA

Generalka s NK Zagreb!

17.02.2010.

Tijekom ovih zimskih priprema, odigrali smo dvije utakmice s prvoligaškim klubovima. Na samom početku protiv Međimurja smo slavili 1:0, a u Koprivnici protiv Slaven Belupa odigrali 1:1.

Za kraj priprema, još jedna nogometna poslastica očekuje nas u subotu 20. veljače pokraj Save. Na travnjaku Sportskog centra ZAGREBello u Veslačkoj ulici s početkom u 11 sati Zelina će odigrati s prvoligašem Zagrebom. Toga dana trebalo je započeti i prvenstvo HNL1, no kako je početak prolongiran tjedan dana, NK Zagreb je termin popunio s dvije utakmice, a osim slovenskog kluba Interblock iz Ljubljane (petak u 16 sati), izbor je pao na zelinskog trećeligaša.

U svakom slučaju, ovo je još jedna potvrda dobrog rada u našem klubu, gdje od sedam utakmica, tri odigravamo s prvoligaškim ekipama. Naravno, i ovoj utakmici rezultat je manje bitan, susret će poslužiti trenerima Štimcu i Lušiću da potvrde svoje pripreme i kristaliziraju pozicije u ekipi pred skorašnji nastavak prvenstava, u kojem je Zagrebov prvi protivnik Rijeka (s kojom je Zelina igrala u kupu 2007. godine), dok crveno bijeli u prvom kolu ponovo igraju u Zagrebu, kod ekipe Maksimira. Sigurni smo da će se naši dečki i u ovoj tekmi željeti dokazati, a Zagreb je svakako odlična prilika za to, pa kao i na dosadašnjim susretima očekujemo borbenu i kvalitetnu utakmicu.

Novosti

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

11.09.2023.

Nogovikend

Seniori, juniori, limači, prstići i veterani slavili više...

20.08.2023.

KUP Kadeti ispali na penale

Protiv Kurilovca nije bilo sreće s bijele točke više...

20.08.2023.

PRIPREMNA Mladost porazila Zelinu

Generalka pred sezonu pripala gostima iz Petrinje više...

Prijatelji kluba