NK ZELINA

Franjo Margetić novi predsjednik NS Sv.Ivan Zelina

05.02.2010.

Danas je u prostorijama našeg kluba održana redovna izborna sjednica Skupštine Nogometnog središta Sveti Ivan Zelina, na kojoj je za novog predsjednika izabran Franjo Margetić, dok je za dopredsjednika izabran Mijo Stipić. Za zastupnika središta u  u Skupštini NS Zagrebačke županije jednoglasno je izabran Vlado Žigrović, a uz novi Izvršni i Nadzorni odbor, donesen je program rada za tekuću godinu, te podnena izvješća o radu i financijama u 2009. godini.
Skupštini su prisustvovali i predsjednik NS ZŽ Ivan Brleković, te dopredsjednik Željko Mihalj, koji su u svojim naglascima čestitali središtu na primjerenom radu, a ujedno i NK Zelina na velikom uspjehu u proteklih godinu dana, u kojoj su osvojili naslov prvaka četvrte, te uspješno zakoračili na vrh treće nacionalne lige.
-Dok mnoge županije ukidaju svoja središta, u Zagrebačkoj županiji aktivno se natječe 115 klubova s 12.000 registriranih igrača, a posebno raduje podatak o 454 momčadi mladeži, koje se aktivno natječu u svojim prvenstvima. - naglasio je predsjednik NS ZŽ Brleković
-U velikoj mjeri raduje uzlet nogometa i sporta uopće u našem gradu. Kao gradonačelnik i nadalje ću podržavati nastojanja sportskih kolektiva  na omasovljenju, sve uspješnijim sportskim školama, a s time i velikim uspjesima naših sportaša u natjecanjima. Hvalevrijedni su pokazatelji o uspješnosti NK Zelina, kao klubu koji postiže izvanredne rezultate i ujedno čini najgledaniju momčad u ligi u kojoj je već u prvoj sezoni ostvarila plasman na vrhu tablice, što će vjerujem otvoriti prostora za aktiviranje neaktivnih nogometnih klubova u našem središtu - ustvrdio je gradonačelnik Žigrović
Željko Mihalj poželio je NK Zelina nastavak uspješnog natjecanja u 3. ligi, ali naglasio i dobar pravac ambicijama NK Croatia i NK Strmec, uz molbu središtu i novom predsjedniku, da primarno nastoje pokrenuti neaktivne nogometne klubove, kojih je u središtu ne tako davno bilo mnogo više.

Novosti

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

11.09.2023.

Nogovikend

Seniori, juniori, limači, prstići i veterani slavili više...

20.08.2023.

KUP Kadeti ispali na penale

Protiv Kurilovca nije bilo sreće s bijele točke više...

20.08.2023.

PRIPREMNA Mladost porazila Zelinu

Generalka pred sezonu pripala gostima iz Petrinje više...

Prijatelji kluba