NK ZELINA

Dugo Selo - Zelina 1:1

24.01.2010.

Nakon uspješnog starta priprema i pobjede nad Međimurjem 1:0, u subotu su crveno bijeli odigrali protiv četvrtoligaša Dugog Sela, ekipe koja se sa zelinskom poznaje iz prošlih sezona, no u bitno izmijenjenim sastavima. Trener Zeline odigrao je dva poluvremena s dvije ekipe, tako da su priliku dobili  svi igrači, osim ozlijeđenih. Dobra i zanimljiva utakmica, koja je struci obaju klubova poslužila za provjeru igračkog kadra i raspoloživih igrača, od kojih neki ozbiljno kucaju na sastave prvih momčadi. U igri zelinskog tima nedostajali su Rac i Filipović, koji su ozlijeđeni. Po hladnom vremenu, gledatelji su mogli biti zadovoljni viđenim, pogotovo na strani gostiju iz Zeline, koji su imali višebrojne prilike i odlično zamišljene kombinacije pred vratima Dugog Sela, a jedini je pogodak djelo Borisa Gavrića, koji je, kao i ostali naši igrači imao dobrih zamisli u napadu. Dugoselci su uspjeli poravnati rezultat na samom kraju susreta. Ekipa koja je dobro parirala trećeligašu i time pokazala da ima realne pretpostavke za ostvarenje svojih ambicija i osvajanje prvenstva u svojoj ligi, čime bi se na jesen našli ponovo u društvu susjeda iz Svetog Ivana Zeline, ovoga puta u višem rangu. Naravno, ako ih Zelina pričeka u toj ligi.

Najbitniji elementi utakmice su zadovoljeni, u selekcijskom dijelu priprema, treneri Lušić i Majcen svakako su dobili još puno informacijama o igračima koji pretendiraju da u crveno bijelom dresu ostanu u proljetnom dijelu sezone.

Slijedeći ispit bit će u četvrtak u Koprivnici, kada u goste odlazimo šestoplasiranom prvoligašu Slaven Belupu, a dva dana kasnije slijedi susret s drugoligašem Vinogradarom, koji je nakon jesenskog dijela na četvrtom mjestu tablice. Utakmica se igra u Vrbovcu.

    

    

Novosti

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

11.09.2023.

Nogovikend

Seniori, juniori, limači, prstići i veterani slavili više...

20.08.2023.

KUP Kadeti ispali na penale

Protiv Kurilovca nije bilo sreće s bijele točke više...

20.08.2023.

PRIPREMNA Mladost porazila Zelinu

Generalka pred sezonu pripala gostima iz Petrinje više...

Prijatelji kluba