NK ZELINA

Dugo Selo - Zelina 1:1

24.01.2010.

Nakon uspješnog starta priprema i pobjede nad Međimurjem 1:0, u subotu su crveno bijeli odigrali protiv četvrtoligaša Dugog Sela, ekipe koja se sa zelinskom poznaje iz prošlih sezona, no u bitno izmijenjenim sastavima. Trener Zeline odigrao je dva poluvremena s dvije ekipe, tako da su priliku dobili  svi igrači, osim ozlijeđenih. Dobra i zanimljiva utakmica, koja je struci obaju klubova poslužila za provjeru igračkog kadra i raspoloživih igrača, od kojih neki ozbiljno kucaju na sastave prvih momčadi. U igri zelinskog tima nedostajali su Rac i Filipović, koji su ozlijeđeni. Po hladnom vremenu, gledatelji su mogli biti zadovoljni viđenim, pogotovo na strani gostiju iz Zeline, koji su imali višebrojne prilike i odlično zamišljene kombinacije pred vratima Dugog Sela, a jedini je pogodak djelo Borisa Gavrića, koji je, kao i ostali naši igrači imao dobrih zamisli u napadu. Dugoselci su uspjeli poravnati rezultat na samom kraju susreta. Ekipa koja je dobro parirala trećeligašu i time pokazala da ima realne pretpostavke za ostvarenje svojih ambicija i osvajanje prvenstva u svojoj ligi, čime bi se na jesen našli ponovo u društvu susjeda iz Svetog Ivana Zeline, ovoga puta u višem rangu. Naravno, ako ih Zelina pričeka u toj ligi.

Najbitniji elementi utakmice su zadovoljeni, u selekcijskom dijelu priprema, treneri Lušić i Majcen svakako su dobili još puno informacijama o igračima koji pretendiraju da u crveno bijelom dresu ostanu u proljetnom dijelu sezone.

Slijedeći ispit bit će u četvrtak u Koprivnici, kada u goste odlazimo šestoplasiranom prvoligašu Slaven Belupu, a dva dana kasnije slijedi susret s drugoligašem Vinogradarom, koji je nakon jesenskog dijela na četvrtom mjestu tablice. Utakmica se igra u Vrbovcu.

    

    

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba