NK ZELINA

Dražen Biškup - novi trener Zeline

02.09.2011.

Dražen Biškup, donedavni trener Lučkog, od jučer je trener Zeline! Samo nekoliko dana nakon prekida suradnje s prvoligaškim klubom, bez vremena za odmor, Biškup se prihvatio novog zadatka i jučer održao prvi trening sa svojom novom momčadi. Dolazak novog trenera u Zelinu prošao je bez medijske pompe, mnogi do jučerašnjeg treninga nisu ni znali za promjene na klupi zapadnog trećeligaša, koji sezonu nije započeo preuspješno, obzirom da je u prvom kolu na svom travnjaku uzeo samo bod protiv Krka. Uoči sutrašnjeg susreta s Vrapčem, kockice su se posložile, a novi trener već priprema svoju novu momčad za taj zadatak.
Ljetne pripreme u srpnju je započeo Edin Mujčin, koji je prošle sezone bio kapetan i ponajbolji igrač bijelo crvenih, a kako se nakon minule sezone odlučio na prestanak aktivnog igranja, u Zelini mu je ponuđeno mjesto trenera, što je iskusni nogometaš prihvatio kao izazov i zajedno se sa Željkom Majcenom prihvatio posla. Nakon šest tjedana trenažnog ciklusa, Mujčin je bio u dilemi ostanka na klupi, profesionalnac je odvagao ambicije kluba i svoje mogućnosti i naposljetku se odlučio da s trenerskim pozivom ipak pričeka.
-Možda je odluka o trenerskom pozivu bila malo ishitrena. Nakon što smo prošli pripreme i nakon što sam uvidio mogućnosti i sebe i igrača, a povezavši to s ambicijama kluba, koji želi u najmanju ruku zadržati prošlosezonski uspjeh (treće mjesto u zapadnoj trećoj ligi, op.a.), odlučio sam da za takav izazov treba još škole i iskustva. Vjerujem da je bolje da takav izazov preuzme trener s većim iskustvom. Za mene ima vremena, želja mi je da prvo završim školovanje, a tek potom se prihvatim zahtjevnih izazova, kao što je Zelina, kojoj u prvenstvu želim uspjeh i ostvarenje željenih ciljeva. - komentirao je Mujčin razloge rastanka sa Zelinom u kojoj je proveo godinu dana.
Uprava kluba prihvatila je ostavku Mujčina na mjesto trenera, zahvalivši mu se na uloženom trudu i angažmanu, a iskustva iz Zeline će mu u budućnosti, kada se ipak odluči za trenerski posao, vrlo dobro doći.
Tako, nakon samo jednog kola, već protiv Vrapča na klupi Zeline sjedit će novi strateg.
-Iako dolazim iz prvoligaškog kluba, izuzetno sam zadovoljan dolaskom u Zelinu, o kojoj imam vrlo dobro mišljenje i za mene je novi angažman veliki izazov, koji ću maksimalno odraditi i zadovoljiti očekivanja Uprave kluba, igrača i naravno, brojnih navijača Zeline. Na prvom trenigu upoznao sam ne samo igrače, nego i njihove karakteristike, tako da neće biti problema s uhodavanjem. Prvenstvo je krenulo, već u subotu je novi zadatak protiv Vrapča i na to sam trenutno koncentriran - rekao je kratko Biškup nakon svog prvog treninga u Zelini.
Za pomoćnog trenera seniora Zeline imenovan je Vlado Sever.

Novosti

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

11.09.2023.

Nogovikend

Seniori, juniori, limači, prstići i veterani slavili više...

20.08.2023.

KUP Kadeti ispali na penale

Protiv Kurilovca nije bilo sreće s bijele točke više...

20.08.2023.

PRIPREMNA Mladost porazila Zelinu

Generalka pred sezonu pripala gostima iz Petrinje više...

Prijatelji kluba