NK ZELINA

Do pobjede uz Hyundai

16.09.2009.

Nakon furiozne pobjede nad Rovinjem u subotu, crveno bijele danas očekuje težak protivnik. S otoka Paga dolazi agilna Novalja, koja je samo jednom mjesto niže od Zeline na prvenstvenoj tablici. Prognoze u ovom susretu kreću se od osvajanja tri boda za Zelinu, umjereniji pratitelji najavljuju troznak, u kojem će pobijediti ekipa koja će uspijeti nametnuti svoju igru i održati tempo do kraja susreta.
U sastavu Zeline nedostaju Bagarić i Šibenik zbog ozljede. Treneru su svi ostali igrači na raspolaganju, pa se očekuje istrčavanje u najjačem sastavu.

Današnja utakmica trebala bi, unatoč igranju usred tjedna privući i veliki broj gledatelja, koji se u sve većem broju vraćaju na utakmice svog kluba. Kao i u svakom kolu, Uprava je i za danas najavila atraktivosti. Tako će uoći utakmice biti uprilićena svečana primopredaja ključeva novih vozila, koje je za naš klub osigurala renomirana marka u autoindustriji - Hyundai.
Ova poznata i priznata tvrtka pronašla je interes u agilnom trećeligašu, prepoznala veliki trud i entuzijazam vodstva kluba da stvori jak i stabilan klub, u čemu su učinjeni već veliki pomaci. Dolazak Hyundai auta svakako je velika satisfakcija u tim planovima.

Pod sloganom NK Zelina i Hyundai - zajedno do uspjeha, suradnja započinje na današnjoj prvenstvenoj utakmici. Sigurni smo da će novi veliki sponzor kluba vrlo brzo osjetiti zadovoljstvo danas započete suradnje.

Novosti

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

11.09.2023.

Nogovikend

Seniori, juniori, limači, prstići i veterani slavili više...

20.08.2023.

KUP Kadeti ispali na penale

Protiv Kurilovca nije bilo sreće s bijele točke više...

20.08.2023.

PRIPREMNA Mladost porazila Zelinu

Generalka pred sezonu pripala gostima iz Petrinje više...

Prijatelji kluba