NK ZELINA

Do pobjede uz Hyundai

16.09.2009.

Nakon furiozne pobjede nad Rovinjem u subotu, crveno bijele danas očekuje težak protivnik. S otoka Paga dolazi agilna Novalja, koja je samo jednom mjesto niže od Zeline na prvenstvenoj tablici. Prognoze u ovom susretu kreću se od osvajanja tri boda za Zelinu, umjereniji pratitelji najavljuju troznak, u kojem će pobijediti ekipa koja će uspijeti nametnuti svoju igru i održati tempo do kraja susreta.
U sastavu Zeline nedostaju Bagarić i Šibenik zbog ozljede. Treneru su svi ostali igrači na raspolaganju, pa se očekuje istrčavanje u najjačem sastavu.

Današnja utakmica trebala bi, unatoč igranju usred tjedna privući i veliki broj gledatelja, koji se u sve većem broju vraćaju na utakmice svog kluba. Kao i u svakom kolu, Uprava je i za danas najavila atraktivosti. Tako će uoći utakmice biti uprilićena svečana primopredaja ključeva novih vozila, koje je za naš klub osigurala renomirana marka u autoindustriji - Hyundai.
Ova poznata i priznata tvrtka pronašla je interes u agilnom trećeligašu, prepoznala veliki trud i entuzijazam vodstva kluba da stvori jak i stabilan klub, u čemu su učinjeni već veliki pomaci. Dolazak Hyundai auta svakako je velika satisfakcija u tim planovima.

Pod sloganom NK Zelina i Hyundai - zajedno do uspjeha, suradnja započinje na današnjoj prvenstvenoj utakmici. Sigurni smo da će novi veliki sponzor kluba vrlo brzo osjetiti zadovoljstvo danas započete suradnje.

Novosti

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

26.12.2023.

Sretan Božić

Sretni Vam blagdani više...

Prijatelji kluba