NK ZELINA

Derbi vodećeg dvojca

07.10.2009.

Usred tjedna Gradski stadion bit će poprište atraktivne nogometne poslastice. Zelina u posljednjih godinu dana nije poražena na svom terenu, Gorica je nakon šestice Vrbovcu potvrdila svoju moć u ovoj sezoni. Hoće li joj to biti dovoljan razlog za pokušaj otimanja bodova. O porazu ne razmišlja ni jedna ekipa, za egal nisu raspoloženi, dakle oba kluba igraju na pobjedu.

Zelinske tribine trebale bi usprkos radnom danu biti pune. Ovakav veliki derbi bit će prilika za veliku podršku zelinskih navijača, koji u sve većem broju dolaze na utakmice crveno bijelih. Euro 1 pobrinuo se da sve začini i besplatnim gablecom za sve.    

                   vs.          

Patrice Kwedi na ovom bi susretu trebao odigrati svoj prvi prvenstveni susret u crveno bijelom dresu. U konkurenciji je i mlađi brat Jean Jules. Kamerunci-zelinčani zasigurno će biti dodatni mamac za zelinsku publiku. Uz njih, u našim redovima svi su na raspolaganju trenerskom dvojcu Lušić - Majcen. Izuzev ozlijeđenog Bagarića. Obje ekipe najavile su najjači sastav, bit će pakleno.

Stoga svi putevi ove srijede vode ka Gradskom stadionu Zelina. Ulaz je od 15.00 sati, prvi zvižduk točno u 16.00. Nakon posljednjeg zvižduka nadamo se slavit će crveno bijeli, zajedno s punim tribinama. Eh, da, glasno navijanje svakako je dopušteno. I dobro došlo.

BISTRO EURO 1 DANAS ĆE SVE GLEDATELJE POČASTITI BESPLATNIM GABLECOM.

Novosti

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

11.09.2023.

Nogovikend

Seniori, juniori, limači, prstići i veterani slavili više...

20.08.2023.

KUP Kadeti ispali na penale

Protiv Kurilovca nije bilo sreće s bijele točke više...

20.08.2023.

PRIPREMNA Mladost porazila Zelinu

Generalka pred sezonu pripala gostima iz Petrinje više...

Prijatelji kluba