NK ZELINA

Derbi vodećeg dvojca

07.10.2009.

Usred tjedna Gradski stadion bit će poprište atraktivne nogometne poslastice. Zelina u posljednjih godinu dana nije poražena na svom terenu, Gorica je nakon šestice Vrbovcu potvrdila svoju moć u ovoj sezoni. Hoće li joj to biti dovoljan razlog za pokušaj otimanja bodova. O porazu ne razmišlja ni jedna ekipa, za egal nisu raspoloženi, dakle oba kluba igraju na pobjedu.

Zelinske tribine trebale bi usprkos radnom danu biti pune. Ovakav veliki derbi bit će prilika za veliku podršku zelinskih navijača, koji u sve većem broju dolaze na utakmice crveno bijelih. Euro 1 pobrinuo se da sve začini i besplatnim gablecom za sve.    

                   vs.          

Patrice Kwedi na ovom bi susretu trebao odigrati svoj prvi prvenstveni susret u crveno bijelom dresu. U konkurenciji je i mlađi brat Jean Jules. Kamerunci-zelinčani zasigurno će biti dodatni mamac za zelinsku publiku. Uz njih, u našim redovima svi su na raspolaganju trenerskom dvojcu Lušić - Majcen. Izuzev ozlijeđenog Bagarića. Obje ekipe najavile su najjači sastav, bit će pakleno.

Stoga svi putevi ove srijede vode ka Gradskom stadionu Zelina. Ulaz je od 15.00 sati, prvi zvižduk točno u 16.00. Nakon posljednjeg zvižduka nadamo se slavit će crveno bijeli, zajedno s punim tribinama. Eh, da, glasno navijanje svakako je dopušteno. I dobro došlo.

BISTRO EURO 1 DANAS ĆE SVE GLEDATELJE POČASTITI BESPLATNIM GABLECOM.

Novosti

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

26.12.2023.

Sretan Božić

Sretni Vam blagdani više...

Prijatelji kluba