NK ZELINA

Derbi 9. kola HNL3

10.10.2009.

Još su svježi komentari derbi susreta s Goricom u srijedu, a crveno bijeli već su okrenuti prema slijedećem protivniku. I u devetom prvenstvenom kolu, Zelina igra derbi kola, ovaj put sa zagrebačkim HAŠK-om, koji je s 3:2 pobijedio Vrbovec na Sajmištu.
Nakon odlične igre u drugom poluvremenu susreta s Goricom, od crveno bijelih se takva igra očekuje i na Peščenici. Bez obzira što je HAŠK uvjerljiv i prodro do druge pozicije, u današnjem su susretu sva tri znaka u igri, jer obje će ekipe ići na trobod, pa bi se lako moglo dogoditi da u silnoj želji za pobjedom ponovo dođe do egala. U našoj ekipi nedostaje Bagarić, koji još uvijek liječi ozljedu gležnja, kartonima opterećenih igrača nemamo, pa će trener Srećko Lušić svakako istrčati s najjačom postavom. Bit će to prilika i za Marija Ćorića, koji je bivši igrač HAŠK-a i njihov najbolji strijelac prošle sezone. Sada mu slijedi dokazivanje u protivničkom dresu.
Na Peščenici se s pravom očekuje kvalitetna i borbena utakmica, a prema nekim najavama, put Zagreba će danas i dosta navijača Zeline.

Novosti

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

11.09.2023.

Nogovikend

Seniori, juniori, limači, prstići i veterani slavili više...

20.08.2023.

KUP Kadeti ispali na penale

Protiv Kurilovca nije bilo sreće s bijele točke više...

20.08.2023.

PRIPREMNA Mladost porazila Zelinu

Generalka pred sezonu pripala gostima iz Petrinje više...

Prijatelji kluba