NK ZELINA

Danas kraj sezone

28.05.2011.

Danas se igra posljednje prvenstveno kolo zapadne treće lige. Domaći će klubovi pokušati pobjedama nagraditi svoje navijače, koji su ih pratili tijekom sezone. No, unatoč željama, neće na svim susretima domaćini donijeti radost. Posljednja je prilika za popravak stanja na tablici. Sigurni su samo na začelju otpisani klubovi, kao i prvak. Unutar tablice pomak za koje mjesto bit će konačnica uspješnosti pojedinačnih klubova.
Zelina se od svojih navijača oprašta protiv Novalje. Na kraju jesenskog ciklusa uspješan završetak visokom pobjedom u Novalji, kako će biti danas, teško je predvidjeti. I navijači i igrači žele pobjedu, teren će biti mokar od kiše, a motiv za pobjedu uvijek postoji. Na stadion će se zbog održavanja moto susreta na zelinskim bazenima, moći samo s pomoćnog ulaza iz pravca Sajmišne ulice.
Rovinj će posljednju utakmicu odigrati u Rovinjskom selu, a promjena terena, nadaju se Rovinjci neće poremetiti susret sa susjednim Jadranom, koji je osigurao ostanak u ligi, pa će susret biti lišen tenzija. Opatija dočekuje Medulin, kojemu je još uvijek sklisko, za razliku od Opatijaca, koji su odigrali odlično proljeće i ulogorili se u gornjem domu. Vrbovec je promjenjive sreće i uspjeha, a na sajmištu sezonu žele završiti pobjedom i uvjerljivim izdanjem protiv otpisane Moslavine. Pobjeda u Zelini svakako im je podigla moral. Dugo Selo je osiguralo poslasticu za kraj, jer dolazi im novi drugoligaš Radnik, koji je susjedni grad izabrao za mjesto slavlja i osvajanja pehara. Stoga bi ta utakmica lišena imperativa mogla biti i poslastica kola. Obje ekipe žele pobjedu, domaći zbog navijača i satisfakcije, gosti za potvrdu i prestiž. Nehaj će odigrati protiv Grobničana, koji je vrlo opasan na samom vrhu i želi zadržati drugu poziciju. orijent popravak lošeg proljeća želi protiv Crikvenice, koja je oboružana motivom, jer još uvijek želi u viši rang, no još uvijek nema potvrde o licenciranom blagoslovu. Vrapče ima lak zadatak protiv Rudara, koji se izmorio na Kvarnerskoj rivijeri i kao putnik u niži rang nema nikakvih ambicija. Segesta je razočarala i sebe i navijače ovog proljeća, a i ukupne sezone, s licencom u džepu odigrat će protiv Krka

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba