NK ZELINA

Četvrti remi Zeline

07.02.2011.

Peta pripremna utakmica Zelinu je odvela put Jastrebarskog na gostovanje kod drugoligaša Vinogradara. No, ni Jaskanci nemaju previše sreće s terenom, pa se susret umjesto u Vojarni igrao na igralištu u Cvetkoviću nedaleko Jastrebarskog. Utakmica je igrana po prekrasnom sunčanom i relativno toplom vremenu. Iako teren nije bio idealan za igru, nakon utakmica na umjetnoj podlozi, ovo je ipak bilo prvo druženje s "travom".

Ni ovoga puta Jaskanci nisu bili bolji od Zeline, i prva i druga postava bijelo crvenih održavala je igru i tempo tijekom čitavog susreta. U prvom poluvremenu igrala je prva jedanaestorka Zeline, iz koje je nedostajao jedino Kotarski, a na vratima je bio Domagoj Kranjčec, posljednje pojačanje Zeline, koji će uz Dandića i Mihalica čuvati mrežu zelinskog trećeligaša. Uz ova dva golmana, Zelina je zaokružila zimska pojačanja, čime je ciklus priprema završio sa selektivnim dijelom, a novaci u ekipi su uz spomenute vratare Melnjak, Mladiček, Đurđek i Krišto, te Anić i Krnić. Sa seniorima treniraju i juniori Zeline, pa su još uvijek u programu Podvorec, Kršak i Guštović, dok su Novak i Matešić danas bili odsutni.

Po dvije prilike bile su na svakoj strani tijekom prvog dijela susreta. Lijepa akcija Zeline u 21' kada je Mesec oduzeo loptu na svojoj strani terena i kontrirao prema suprotnoj mreži prvo upošljavajući Babića, koji bira suradnju s Medvedom, no ova dobro zamišljena i odigrana akcija nije na kraju urodila pogotkom, iako je bilo izgledno i blizu. Zeleni su do vodstva došli u 30' u pomalo dvojbenoj situaciji, gdje Kranjčec brani prvi nalet protivničkih igrača, no akcija se nastavlja a prema nekima bliže pozicioniranima, našli su se zeleni u zaleđu, no linijski sudac ne misli tako, pa Jalševec zabija za 1:0

 

 

U nastavku još nekoliko minuta odigrava prva postava, uz jednu izmjenu, umjesto Melnjaka u igru je ušao Jonjić, a potom je svakih nekoliko minuta Barišić mijenjao po par igrača, dok rotacija nije završila, a svi igrači iz prvog dijela napustili igru. Postavu je promijenio i trener Gomerac, a drugo poluvrijeme u potpunosti je pripalo Zelini, čiji su "klinci" pojačani s par starijih igrača nadigrali zelene, pokazali više htijenja i snage, što su konkretizirali s više napada na protivnička vrata.

Zeleni su se namjerili na Antu Jonjića, kojeg su često kršili tijekom napada bijelo crvenih, a nakon nekoliko takvih duela i sudac je morao konačno pokazati na bijelu točku. Podvorec je dobio priliku, no nije ju iskoristio gađavši direkt u vratara. Situaciju je popravio iskusni Oroz koji je na samom kraju utakmice postigao pogodak za izjednačenje i najčešći ishod utakmica Zeline na ovim pripremama - 1:1

Novosti

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

26.12.2023.

Sretan Božić

Sretni Vam blagdani više...

Prijatelji kluba