NK ZELINA

Bez igre i golova

16.04.2011.

Utakmica s Opatijom nije mogla zadovoljiti ni igrače, ni njihove navijače. Gosti su odnijeli veliki bod, jer igrom nisu pružili mnogo, no kapitalac je više zarađen slabom igrom Zeline. Do nešto boljeg izražaja došli su zadnji igrači, no u sredini i naprijed stvari nisu funkcionirale. Nekoliko prilika bit će upisano s ove utakmice, no radi se više o poluprilikama, koje nisu imale završni šut, ili su lopte letjele izvan okvira vratiju. Iako se igralo u većoj mjeri na polovici gostiju, bijelo crveni su imali prevelik broj netočnih dodavanja, praznih lopti i dekoncentracije.
Već u 2' Babić i Mesec su u prodoru, dovode loptu u kazneni prostor, no jedanaestica ulazi u šut nedovoljno čvrsto, pa vratar Vukić uspijeva obraniti, lopta mu ispada iz ruku, no nitko se od domaćih ne nalazi u poziciji oduzimanja. Gosti su prvu priliku imali u 9' kada Alen Matovina daljinac usmjeruje predaleko od okvira, a u 22' dobar nabačaj iz sredine dolazi Rudanu, koji ne uspijeva prevariti Kranjčeca. 2' kasnije Medved iz slobodnjaka upućuje dobar udarac preko zida, no lopta odlazi izvan okvira. S druge strane pokušava Mance s 25 metara no i ta lopta nema putanju ka mreži. U 35' prva dobra prilika, koju započinje Peco, tuče po sredini prema vratima gdje je Mesec, ali lopta se odbija od stative. Pokušava i Babić lijepim prodorom, na ulazu u kazneni prostor puca, neprecizno. Pred kraj prvog dijela Dominović dobro upošljava Meseca i Medveda pred vratima, a isti igrači na samom kraju ponovo u dobroj ideji bez realizacije.
Vrlo dobra situacija i početkom  drugog dijela. Na korner Mujčina, Malecki prodire uz samu liniju i nabacuje Jonjiću u petercu, no ovaj tuče okomicu. Naznaka boljeg izdanja i u slijedećoj minuti, kada Mujčinov centaršut, Medved pokušava glavom, potom i Jonjić i Medved na dodanu loptu Maleckog, pa Peco iz daljine, a u 59' Jonjić odlično poslužuje Maleckog, koji odmjereno tuče na vrata, no Bubnić uspijeva blokirati. Medved i Mesec pokušavaju u još par situacija pronaći rješenje, no do kraja susreta sve ostaje na poluprilikama.

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba