NK ZELINA

A sad Vrbovec...

04.09.2009.

Počelo je s 2:0, počelo je s trećom pozicijom na tablici, počelo je s eliminiranjem jednog od favorita prvenstva, Maksimir je pao na zelinskom travnjaku, Ćorić i Dodik skidali su pauke s novih mreža, tristotinjak gledatelja moglo je uživati u odličnom napadačkom prvom poluvremenu, te stabilnoj i čvrstoj obrani u drugom dijelu.
Dva dana nakon te radosne subote, ostali smo bez trenera prve momčadi. Trener Radoslav Tomić iz obiteljskih je raloga napustio dragu mu Zelinu, no kako je u Sportskim novostima izjavio, vrata između njega i Uprave kluba su otvorena i u budućnosti, kao što su bila i do sada. Tomić će sigurni smo uspjehe svoga kluba slaviti zajedno s nama, putem našeg weba, bit ćemo u kontaktu.
Željko Majcen nastavio je trenirati prvu momčad i pripremati ju za slijedeći susret u Vrbovcu. Vrbovčani su napaljeni na Zelinu, bit će to derbi susred susjednih gradova. Tome u pomoć je i hladno tuširanje koje su im priredili furešti iz Rovinja, matiravši ih na njihovom terenu. Razočarani vrbovčani su se pitali "kaj su igrali naši stari..." bez teka te subotnje večeri. Dogodi li im se to ponovo sa Zelinom, susjedni klub će se naći u krizi. Zato će protiv crveno bijelih odigrati sa svim raspoloživim snagama, na pobjedu.
Zanimljiva utakmica, u kojoj želimo fer play i sportsko nadmetanje, pa neka bolji pobijedi. Navijači crveno bijelih zasigurno će u lijepom broju pohoditi vrbovečki stadion i biti Zelini 12. igrač. Utakmica se igra u 17 sati.

Novosti

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

11.09.2023.

Nogovikend

Seniori, juniori, limači, prstići i veterani slavili više...

20.08.2023.

KUP Kadeti ispali na penale

Protiv Kurilovca nije bilo sreće s bijele točke više...

20.08.2023.

PRIPREMNA Mladost porazila Zelinu

Generalka pred sezonu pripala gostima iz Petrinje više...

Prijatelji kluba