NK ZELINA

5.kolo: Gorica ponovo na vrhu tablice

21.09.2009.

Peto kolo donijelo je radost zagrebačkim klubovima. HAŠK i Vrapče ostvarili su sigurne pobjede i s novim bodovima ulogorili se na vrh tablice između Gorice koja je s nova tri boda vratila svoje ime na vrh i Zeline koja je porazom propustila trojku iznad sebe.
U Labinu domaći rudar je s kapitalom od samo dva boda igrao na pobjedu pod svaku cijenu. Iako su gosti iz Zeline susret započeli u svojem stilu, rudari su uspjeli preokrenuti igru u svoju korist, a s dva pogotka na početku drugog dijela u potpunosti zasjenili crveno bijele.
Početak susreta u Gorici nije davao naznake uzbuđenja koja su uslijedila. Carlos je proigrao loptu na desnoj strani, uputio ju u peterac do Hajduka koji donosi radost domaćim navijačima. Hajduk je scenirao i drugi pogodak. Krenuvši na vratara, zakrenuo je loptu na koju je naletio fabijančić i neizbježno ju smjestio u svoju mrežu.
Pogon HAŠKa proradio je u ovom kolu punom snagom. U vrlo dobroj utakmici deklasirali su Grobničan s 4:1, mada je prema igri i snazi zagrepčana moglo biti i više golova u mreži Milića. Vrapče je niz dobrih prilika zaokružio s tri pogotka, od kojih je jedan poklon Kneževića. Maksimir je u Rijeci zaradio bod u susretu bez pogodaka. Hendija je bio posve usamljen tijekom susreta, što najviše govori o uspavanom napadu riječana. Bez pogodaka završio je i susret u Medulinu. Gosti iz Nedešćine bili su u prilici uzeti i više od boda, no domaće je spašavao vratar Posavec, koji je u par prilika skinuo izgledne šanse Jedinstva.
Vrbovec je dobro prošao senjsku buru. Nehaj je bio bez ideja, što su gosti iskoristili za vrijedna tri boda. U jučerašnjem susretu Novalja je trobod uzela jednim pogotkom protiv Rovinja, a taj je pogodak bio dovoljan za lijepi skok na tablici. Susret između Istre i Španskog se igra u srijedu, no dvojac sa začelja ne mogu puno utjecati čak ni na donji dio prvenstvene ljestvice, a eventualni egal bi oba kluba zacementirao na dnu.

Novosti

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

11.09.2023.

Nogovikend

Seniori, juniori, limači, prstići i veterani slavili više...

20.08.2023.

KUP Kadeti ispali na penale

Protiv Kurilovca nije bilo sreće s bijele točke više...

20.08.2023.

PRIPREMNA Mladost porazila Zelinu

Generalka pred sezonu pripala gostima iz Petrinje više...

Prijatelji kluba