NK ZELINA

ZELINA - HAJDUK

25.11.2012.

Četvrtfinalni susret Hrvatskog nogometnog kupa između NK Zelina i HNK Hajduk igra se u utorak 27. 11. 2012. godine s početkom u 13:30 sati na Gradskom stadionu u Svetom Ivanu Zelini.
ULAZNICE
Ulaznice su u pretprodaji od 19.11.2012. godine, pretprodaja traje zaključno do 26.11.2012. godine. Ulaznice se u pretprodaji kupuju isključivo u klupskim prostorijma na Gradskom stadionu Sveti Ivan Zelina. U prodaju je pušten kontrolirani broj ulaznica sukladno kapacitetima sjedećih pozicija. Za svaku tribinu namijenjena je posebna (drugačija) ulaznica. Kupljena ulaznica može se koristiti isključivo za tribinu, koja je na ulaznici istaknuta. Ulaznice za SEKTOR JUG namijenjene navijačima Hajduka u prodaji su na dan utakmice na posebnom punktu na južnoj strani stadiona. Ulaznice su distribuirane u slijedećem obliku:

NK ZELINA HNK HAJDUK

ZAPAD SEKTOR A - ulaznica plave boje s istaknutim natpisom ZAPAD - SEKTOR A, numerirana, natkriveno
ZAPAD SEKTOR B - ulaznica plave boje s istaknutim natpisom ZAPAD - SEKTOR B, numerirana, natkriveno
ZAPAD SEKTOR C - ulaznica plave boje s istaknutim natpisom ZAPAD - SEKTOR C, numerirana, montažna tribina
ISTOK - ulaznica crvene boje s istaknutim natpisom TRIBINA ISTOK, numerirana, montažne tribine
SJEVER - ulaznica žute boje s istaknutim natpisom SEKTOR SJEVER,  numerirana, stajanje, stajanje tribina
JUG - ulaznica zelene boje s istaknutim natpisom SEKTOR JUG, numerirana, stajanje, stajanje tribina

Preostali broj neprodanih ulaznica moći će se kupiti na dan utakmice na glavnom ulazu u stadion.

NK ZELINA HNK HAJDUK

ULAZ NA STADION
Stadion će na dan utakmice biti otvoren od 12:00 sati. Glavni ulaz na stadion za SEKTOR ZAPAD A, SEKTOR ZAPAD B, SEKTOR ZAPAD C I SEKTOR SJEVER bit će na sjevernoj strani, s parkirališta na glavnom ulazu u park. Ulaz za SEKTOR ISTOK bit će na sjevernoj strani, prolaz pokraj Moto kluba (nekadašnji ulaz u auto camp). Središnji (mali) ulaz u park nije namijenjen za gledatelje, već za službeno osoblje. Prilazna cesta, koja je do sada bila ulaz na stadion, bit će zatvorena i namijenjena isključivo službenim potrebama. Po ulasku u stadion na glavnim ulazima uslijedit će prva kontrola karata i posjetitelja, nakon čega će posjetitelji biti upućeni ka svom sektoru, a što će biti vidljivo i smjerokazima. Prije ulaska na sektor, za koji je ulaznica kupljena, bit će druga kontrola ulaznica i posjetitelja. Posjetitelji mogu ući isključivo u sektor, za koji posjeduju ulaznicu, u protivnom bit će upućeni natrag na glavni ulaz. Za invalide rezerviran je poseban smještaj na zapadnoj strani sjevernog sektora.
Za SEKTOR JUG predviđen je isključivo ulaz na južnoj strani stadiona. S gore navedenih ulaza na sjevernoj strani neće se moći doći do južne strane stadiona. Ulaz na Sektor JUG je s prilazne ceste Sajmišna - Topličica, gdje će se na prvom punktu moći kupiti ulaznice isključivo za SEKTOR JUG (gostujući navijači). Nakon kupnje ulaznice, gledatelji prolaze prvu kontrolnu točku pregleda ulaznica i posjetitelja, a druga kontrolna točka je prije ulaza u sektor. Maksimalni broj posjetitelja na južnoj tribini jest 400 gledatelja. Posebne sigurnosne mjere vrijedit će za Sektor JUG.

NK ZELINA HNK HAJDUK

PARKIRALIŠTE
Za gledatelje, koji dolaze na utakmicu, osigurano je veliko parkiralište na sjevernoj strani kompleksa (ulaz s magistralne prometnice Zagreb - Varaždin), parkiralište uz Supermarket Trgonoma, te parkiralište u zoni tvrtke Čazmatrans. Posebna, rezervirana i specijalno namijenjena parkirna mjesta bit će vidljivo istaknuta i zauzeta od korištenja. Za gledatelje (navijači Hajduka), koji će koristiti Sektor Jug, namijenjeno je posebno parkiralište, na koje će upućivati službe sigurnosti. Gledateljima iz Svetog Ivana Zeline, koji su blizu stadiona, savjetujemo da zbog očekivane gužve, na utakmicu dođu pješice ili javnim prijevozom.

NK ZELINA HNK HAJDUK

PRAVILA PONAŠANJA NA STADIONU
Na stadionu su jasno vidljiva Pravila ponašanja na stadionu. Svaki gledatelj kupnjom ulaznice prihvaća ta pravila, te se shodno njima ponaša u vrijeme boravka na stadionu. Svako narušavanje ovih pravila povlači sankcije od strane službe sigurnosti, ukljućujući i udaljavanje sa stadiona, te mogućnost prekršajne odnosno kaznene prijave.
Gledatelji na stadion NE SMIJU unositi boce s pićima, ukljućujući i sokove u PVC bocama, kišobrane, pirotehniku, kao i ostale predmete, koji svojim izgledom ili namjenom mogu uzrokovati bilo kakvo ozljeđivanje ostalih gledatelja ili sudionika na utakmici. Svaki takvi predmet će služba osiguranja oduzeti, ili gledatelja uputiti van stadiona. Gledatelji se pozivaju na bodrenje svoje momčadi u duhu fair-playa. U slučaju bilo kakvih situacija nemira, sukoba ili neprimjerenog ponašanja pojedinaca ili grupa gledatelja, služba sigurnosti će promptno reagirati i narušavatelje odstraniti sa stadiona.

NK ZELINA HNK HAJDUK

LIJEČNIČKA SLUŽBA
Prije, za vrijeme i nakon utakmice, na stadionu će biti dežurna liječnička služba na raspolaganju gledateljima. U slučaju ozljeđivanja, zdravstvenih problema ili drugog oblika, koji iziskuje liječničku intervenciju, gledatelj se mora javiti službi sigurnosti, koja će usmjeriti daljnji tijek postupka.

NK ZELINA HNK HAJDUK

POPRATNI SADRŽAJI
Za vrijeme utakmice, gledatelji mogu osvježenje potražiti na ugostiteljskim punktovima, koji su smješteni uz svaki sektor. Na zapadnoj strani je klupski caffe bar na raspolaganju gledateljima Sektora A i Sektora B, te ugostiteljski punkt na južnoj strani zapadne tribine za gledatelje sa Sektora B. Na istočnoj strani, ugostiteljski punkt se nalazi između tribina, namijenjen za gledatelje Sektora Istok. Na sjevernoj strani, ugostiteljski punkt se nalazi iza stajaćih pozicija, u parku. Na južnoj strani, ugostiteljski punkt se nalazi iza sektora, dostupan posjetiteljima Sektora Jug. VIP šator na parkiralištu zapad nije namijenjen za gledateljstvo.
Sanitarni punkt nalazi se na svakom sektoru stadiona.
Na ulazu u stadion, te na pojedinim punktovima stadiona pozicionirani su i štandovi namijenjeni prodaji prigodnih i klupskih suvenira.

NK ZELINA HNK HAJDUK

ODLAZAK SA STADIONA
Po završetku utakmice, gledatelji napuštaju stadion istim pravcima, kojima su ušli na stadion, odnosno gledatelji Sektora Zapad i Sektora Sjever na glavni ulaz na sjevernoj strani kompleksa, gledatelji Sektora Istok na sporedni ulaz na sjevernoj strani kompleksa, a gledatelji Sektora Jug na ulaz na južnoj strani kompleksa, prema koordinaciji službe sigurnosti.

NK ZELINA HNK HAJDUK

INFORMACIJE
Svaku informaciju vezanu uz sektore, kretanja, usluge i potrebe, gledatelj može dobiti od osoba, koje je Organizator zadužio za takve potrebe: službe sigurnosti (uniformirane osobe zaštitarske službe, te policije), te osoblja, koje je jasno uočljivo markirkama, odnosno iskaznicom ORGANIZATOR. Glavne informacije o nazivima sektora i tribina, pozicijama sanitarnih čvorova, ulaza, izlaza, ugostiteljskih punktova, označene su smjerokazima.

NK ZELINA HNK HAJDUK

PRESS
Novinari, snimatelji i drugo tehničko osoblje, koje će na utakmici obavljati svoj posao, na ulazu u stadion će dobiti iskaznicu PRESS, prema indentifikaciji i akreditaciji medijske kuće, koja je zatražila akreditacije. S akreditacijom (iskaznicom) i posebnom oznakom, novinari i snimatelji će se moći kretati prostorom stadiona prema pravilima obavljanja svoga posla. Novinari koji prate utakmicu i izvješćuju u pisanom obliku, smješteni su na zapadnoj tribini (Sektor A), snimatelji prema ranije dogovorenim  pozicijama. Snimatelji, koji će utakmicu kamerom pratiti iz prostora, moraju imati istaknutu akreditaciju PRESS i osiguranu i propisanu markirku.
Po završetku utakmice, novinarima će njihov posao biti omogućen u MIX zoni (ulaz s terena u službene prostorije), te na konferenciji za medije u predviđenom prostoru u službenom dijelu prostorija (PRESS konferencija).


 

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba