NK ZELINA

Zelina - Hajduk: utorak 27.11.

13.11.2012.

Opsežne pripreme za povijesnu utakmicu, u kojoj će na zelinskom stadionu gostovati slavni Hajduk, krenule su punim zamahom. Već je počela montaža dodatnih tribina, tako da domaćin vjeruje i nada se, da će zadovoljiti veliki interes za ovu utakmicu. Potražnja za dragocjenom ulaznicom je ogromna, klupski telefoni neprestance zvone, traži se karta više.

 


Izvršni odbor Nk Zelina održao je radni sastanak, na kojem je donešeno nekoliko važnih odluka vezanih uz četvrtfinalnu utakmicu Zeline i Hajduka. Odlučeno je da će se za ovaj susret proširiti zapadna tribina, a postaviti još jedna duž istočne strane stadiona, koja će udvostručiti sjedeći kapacitet. Također, pripremit će se južni sektor za gostujuće navijaće i simpatizere Hajduka, a na raspolaganju će biti i sjeverna strana za stajaća mjesta. Tako će cijelo igralište biti okruženo sektorima za gledatelje, kako bi što više posjetitelja moglo uživati u utakmici.
Iako za cijenu dragocjene ulaznice gotovo da nitko nije ni pitao, Uprava kluba je odlučila da one budu povoljne i podnošljive za sve pa će najskuplje biti za natkriveni dio zapadne tribine (50 kuna), sve ostale tribine imat će cijenu od 40 kuna, a za stajanje cijena ulaznice će biti 20 kuna. Očekuje se da bi pretprodaja ulaznica krenula u ponedjeljak 19. studenog u klupskim prostorijama.

 

ZAPAD SEKTOR A sjedenje, natkriveno 50,00 kn
ZAPAD SEKTOR B sjedenje, natkriveno 50,00 kn
ZAPAD SEKTOR C sjedenje 40,00 kn
ISTOK SEKTOR D sjedenje 40,00 kn
ISTOK SEKTOR E sjedenje 40,00 kn
JUG SEKTOR F stajanje 20,00 kn
SJEVER SEKTOR G stajanje 20,00 kn

 

Utakmica se odigrava u utorak 27. studenog s početkom u 13:30. Time je definiran termin odigravanja. Prvi termin, koji je predložio HNS bio je 21. studenoga, a uzvrat 28. studenoga. Hajduk je uoči žrijeba četvrtfinala zatražio promjenu termina, bez obzira na mjesto odigravanja i protivnika, zbog zauzeća svog stadiona, te zbog prvenstvenih obveza u 1.HNL, što je od strane HNS-a odobreno, pa je definiran termin 28. studenoga, no dogovorom klubova, utvrđen je konačni termin:

NK ZELINA NK HAJDUK

 

Sveti Ivan Zelina - GRADSKI STADION ZELINA - HAJDUK utorak 27.11.2012. 13:30
Split - STADION POLJUD HAJDUK - ZELINA srijeda 12.12.2012. 17:00

 

Ulazak na stadion bit će od 12:30. Ulaz će biti na sjevernoj strani za "domaće" navijače stotinjak metara dalje od sadašnjeg ulaza na stadion, točnije na ulazu u park, gdje će vlasnici ulaznica biti upućeni u sektor za koji je ulaznica važeća. Svaki sektor i tribina imat će različite ulaznice, tako da se neće moći koristiti ulaznica koja nije namijenjena za tu poziciju. Gostujući navijaći imat će ulaz s južne strane stadiona, odakle će moći koristiti isključivo južni sektor.
Posjetiteljima, gledateljima i navijačima, bit će pružena sva "logistika" u vidu suvenira, osvježenja i hrane. Stroge mjere osiguranja pobrinut će se o sigurnosti i nesmetanom uživanju u utakmici.
Valja samo pričekati početak prodaje ulaznica i biti brz.


 

Novosti

22.05.2024.

45 godina Radija Zelina

Sretan rođendan našem Radiju! više...

25.03.2024.

Konačno pobjeda

Gostujuća pobjeda za uspješnije proljeće više...

19.03.2024.

Prvi proljetni bod

Pličanić donio vodstvu, tu smo stali više...

19.03.2024.

Ne ide protiv Segeste

Segesta je ponovo pobijedila s četiri razlike više...

19.03.2024.

Posrtaj u Krapini

Loš proljetni start s porazom od Zagorca više...

Prijatelji kluba