NK ZELINA

ZET ponovio Kustošiju

26.10.2015.

dp 151024

Nakon golijade u utakmici s Moslavinom, očekivalo se barem u jednom dijelu nastavak efikasne i napadačke igre Zeline, no u Zagrebu od toga nije viđeno ništa. Tek u prvom dijelu susreta neke naznake su i bile, no kratkog vijeka, možda prvih pola sata dok nije pao prvi pogodak. U sedmoj smo minuti zapamtili pokušaj Mikulineca iz slobodnjak, koji je završio uz vratnicu, ista situacija i u 15. minuti, Mikulinec slobodnjak šalje pred vrata, Primorac propušta dobru priliku, slijedi kontra koju gosti ne presijecaju, pa u posljednji trenutak sa same linije spašava Salajpal. To je bilo što se Zeline tiče. Nakon pola sata igre, nije puno truda trebalo zetovcima za pogodak. Ispucavanje vratara završava na drugoj strani, nitko ne presijeca loptu, pa Brčić lagano s lijeva zajuriša s loptom put mreže. Pet minuta kasnije Hrupec dobro prodire, nabacuje Krezi koji s 25 metara puca, no bio je to lak plijen za domaćeg vratara. Dvije minute kasnije, Stipić ruši suparničkog igrača na desnoj polovici šesnaeterca, opravdano sudac šalje na bijelu točku s koje je siguran Antonio Cetina. Tako su si bijelo crveni zakuhali za oba pogotka, što ih je dodatno spustilo u ionako mlakom izdanju. Očekivanja da će u nastavku na terenu izgledati bolje, pala su u vodu, jer drugo poluvrijeme bilo je gotovo za nekomentirati, a lijepo su to iskoristili domaći igrači koji su se raspucali preko neobjašnjivo loše obrane i zakucali još četiri komada. Nabačaj s desna na suprotnu vratnicu u 55. minuti Večenaj fino utrčava i zabija u suprotnu stranu mreže. U 72. minuti prekid i ubačaj s aut linije, lopta po lijevom krilu dolazi do Cetine, koji proslijeđuje u sredinu, križaju domaći i zbunjuju zadnju liniju protivnika, dok naposljetku Brčić ne iskorištava nepotrebno istrčavanje Pintara te ubacuje u nebranjenu mrežu.
I za peti pogodak plavci hvataju gostujuću obranu na spavanju i jednostavnom akcijom s desna poslužuju bandića koji postavlja petardu, a za kraj dvije minute nakon kraja regularnog dijela utakmice još jednom padaju Zelinčani za pogodak Goršea.

Nakon golijade u utakmici s Moslavinom, očekivalo se barem u jednom dijelu nastavak efikasne i napadačke igre Zeline, no u Zagrebu od toga nije viđeno ništa. Tek u prvom dijelu susreta neke naznake su i bile, no kratkog vijeka, možda prvih pola sata dok nije pao prvi pogodak.

U sedmoj smo minuti zapamtili pokušaj Mikulineca iz slobodnjak, koji je završio uz vratnicu, ista situacija i u 15. minuti, Mikulinec slobodnjak šalje pred vrata, Primorac propušta dobru priliku, slijedi kontra koju gosti ne presijecaju, pa u posljednji trenutak sa same linije spašava Salajpal. To je bilo što se Zeline tiče.

Nakon pola sata igre, nije puno truda trebalo zetovcima za pogodak. Ispucavanje vratara završava na drugoj strani, nitko ne presijeca loptu, pa Brčić lagano s lijeva zajuriša s loptom put mreže. Pet minuta kasnije Hrupec dobro prodire, nabacuje Krezi koji s 25 metara puca, no bio je to lak plijen za domaćeg vratara. Dvije minute kasnije, Stipić ruši suparničkog igrača na desnoj polovici šesnaeterca, opravdano sudac šalje na bijelu točku s koje je siguran Antonio Cetina. Tako su si bijelo crveni zakuhali za oba pogotka, što ih je dodatno spustilo u ionako mlakom izdanju.

Očekivanja da će u nastavku na terenu izgledati bolje, pala su u vodu, jer drugo poluvrijeme bilo je gotovo za nekomentirati, a lijepo su to iskoristili domaći igrači koji su se raspucali preko neobjašnjivo loše obrane i zakucali još četiri komada. Nabačaj s desna na suprotnu vratnicu u 55. minuti Večenaj fino utrčava i zabija u suprotnu stranu mreže. U 72. minuti prekid i ubačaj s aut linije, lopta po lijevom krilu dolazi do Cetine, koji proslijeđuje u sredinu, križaju domaći i zbunjuju zadnju liniju protivnika, dok naposljetku Brčić ne iskorištava nepotrebno istrčavanje Pintara te ubacuje u nebranjenu mrežu.

I za peti pogodak plavci hvataju gostujuću obranu na spavanju i jednostavnom akcijom s desna poslužuju bandića koji postavlja petardu, a za kraj dvije minute nakon kraja regularnog dijela utakmice još jednom padaju Zelinčani za pogodak Goršea.

ZET - ZELINA 6:0 (2:0)
Zagreb - Igralište na Savici. Gledatelja: 50. Sudac: Denis Vidalin. Pomoćni: Krznarić, Repušić
ZET: Sakač, Relja (85-P.A. Cetina), A. Cetina, Bakran (82-Rimac), Večenaj, Đudajek, Dragić, Gorše, V.Cetina (78-Subotić), Brčić (75-Ščrbec), Valenta. TRENER: Dubravko Rizvić
ZELINA: Pintar, Salajpal (85-Batarilo), Kovačević, Primorac (89-Pajač), Vojnović, Đurec, Mikulinec, Stipić (58-Peteljak), Krezo, Marošević (77-Zmazek), Hrupec. TRENER: Marijan Glavica
STRIJELCI: 1:0 - Brčić (35), 2:0 - A. Cetina (43), 3:0 - Večenaj (55), 4:0 - Brčić (72), 5:0 - Bandić (79), 6:0 - Gorše (92)

 

Novosti

24.06.2022.

7.MNT Zelina 2022

MNT Zelina ovog se ljeta odigrava tri dana uz zasebna natjecanja mlađih pionira, prstića i limača više...

03.03.2022.

Godišnja Skupština kluba

Redovna godišnja Skupština kluba održat će se 4. ožujka 2022. u dvorani Kraluš POU više...

28.07.2021.

IN MEMORIAM Bruno Brebrić odigrao životnih devedeset

Održana komemoracija u čast velikana zelinskog nogometa Posljednji ispraćaj na gradskom groblju u Zelini više...

28.07.2021.

IN MEMORIAM

Umro Bruno Brebrić više...

13.07.2021.

USPJEŠNI NA TURNIRIMA

Podsjetnik na turnire naših kategorija... više...

Sponzori i prijatelji kluba

 

GRAD ZELINA

GRAD SV.IVAN ZELINA

ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

ZELINA PLIN

ZELINSKE KOMUNALIJE

ŽUPANIJSKE CESTE ZŽ

 

TISKARA ZELINA d.d.

RADIO SVETI IVAN ZELINA

 

  

 

 ZAGORJE GRADNJA d.d.