NK ZELINA

Zelina kandidat za kamp HNS-a

06.08.2012.

Hrvatski nogometni savez objavio je popis ponuda za izgradnju nogometnog kampa za potrebe nacionalnih selekcija. Nakon što se razmotre sve ponude, krovna kuća hrvatskog nogometa  donijet će odluku u izgradnji nogometnog kampa. Među 16 ponuda je i ponuda gradonačelnika Svetog Ivana Zeline, čime je i naš grad postao službenim kandidatom za izgradnju sportskog- rekreacijskog kompleksa. Budući kompleks gradio bi se, ukoliko bi ponuda Zeline bila izabrana, na prostoru Športsko rekreacijskog centra, odnosno na području nekadašnjih bazena, a prednost je što je taj prostor odmah uz Gradski stadion i već postojeća igrališta. Za ponuđeno područje već je uređena komunalna infrastruktura, što je još jedna prednost ove ponude, jer radovi bi mogli početi ubrzo po donošenju odluke o gradnji. Ne treba ni spominjati što bi izgradnja ovakvog kompleksa značila za razvoj sporta i turizma u našem kraju.
Uz Zelinu, kandidaturu je predalo još 15 ponuđača. To su: Sportski centar Lučko, Aqua Diamantum u Adamovcu nedaleko Sesveta, zatim Varaždinske toplice, Baška Voda i Makarska na prijedlog Splitsko-dalmatinske županije, Lipik, Imotski, Vodnjan, Sv. Ivan Zelina, Vrbovsko, Delnice, a lokacije su ponudili i odvjetnik Matko Pavić kao opunomoćenik Benediktinki iz Zadra u Petrčanima, odvjetnik Hrvatske salezijanske provincije Dragan Škarica u dvorcu Dioš blizu Daruvara, NK Župa Dubrovačka, gradonačelnik Biograda na moru, župan Primorsko-goranski u općinama Čavle i Delnice te Vigra - projekt na lokaciji 160 km od Zagreba.
Prednost Svetog Ivana Zeline kao kandidata za nogometni kamp je i izuzetna blizina i povezanost s gradom Zagrebom, te odlična prometna povezanost, odnosno brzi dolazak s aerodroma, iz Zagreba i drugih krajeva Hrvatske, te odlična povezanost s Europom.

Novosti

28.11.2023.

Nogovikend: Golijade

Slavili seniori, potom i juniori, na ligama tintilinići, prstići i limači više...

28.11.2023.

Nogovikend: Uvjerljivi kadeti

Seniori pretrpjeli poraz, juniori i kadeti slavili protiv Vrbovca više...

16.10.2023.

Pobjeda protiv Tondacha

u 10. kolu sezone Zelina nagradila svoju igru uvjerljivom pobjedom više...

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

Prijatelji kluba