NK ZELINA

ZELINA - SAVSKI MAROF Saez se pobrinuo za petardu Zeline

18.05.2018.

 

Saez (37)
Nakon četiri pobjede na drugim terenima, Zelina je uspješnu seriju nastavila i na ovogodišnjoj premijeri na svom travnjaku. Obzirom na sve viđeno tijekom utakmice, pobjeda crvenih je zaslužena, ali i mršava, jer domaći su bili u nekoliko vrlih prilika koje nisu realizirali. Odmah na početku stvorili su pritisak prema gostujućem prostoru i sjekli sve pokušaje Marofčana primoravši ih na niz pogrešaka i izgubljenih lopti. Najviše problema zadavao im je brzi Saez koji se malo malo stvorio pred vratima, dva puta je promašio, a ubojit udarac u suprotne rašlje u 25. minuti Rihtar mu odličnom reakcijom skida. Ne i dvanaest minuta kasnije. Mikulinec je s centra uputio odličan centaršut prema jurećem Saezu, koji probija lijevu stranu i preciznim udarcem pogađa suprotnu stranu mreže. U još nekoliko situacija domaći su prijetili, Rihtar je uspio sačuvati svoju mrežu, dok kod gostiju bilježimo tek pokušaj Puškarića koji zarotira s desna no umjesto ka mreži šalje u prostor gdje ga nitko od suigrača nije popratio. Sve ostalo domaća je obrana na vrijeme slamala. Na kraju je i Borovčak opalio s tridesetak metara naciljavši bliže rašlje, no Rihtar je ponovo na mjestu.
U drugom poluvremenu još manje snage kod gostiju, pa su i Zelinčani malo popustili u napadačkom ritmu, a od prijetnji valja spomenuti Kolarev slobodnjak s 25 metara i sigurnu reakciju vratara, kao i Riverosovo proigravanje Ovčara koji propušta veliku priliku za uvjerljiviju pobjedu. No, peta pobjeda u nizu će biti upamćena, pogotovo što je pred crvenima težak tjedan s okršajima u gostima protiv vodećih Ponikvi i Jaruna.

Saez (37)

Nakon četiri pobjede na drugim terenima, Zelina je uspješnu seriju nastavila i na ovogodišnjoj premijeri na svom travnjaku.

Obzirom na sve viđeno tijekom utakmice, pobjeda crvenih je zaslužena, ali i mršava, jer domaći su bili u nekoliko vrlih prilika koje nisu realizirali. Odmah na početku stvorili su pritisak prema gostujućem prostoru i sjekli sve pokušaje Marofčana primoravši ih na niz pogrešaka i izgubljenih lopti. Najviše problema zadavao im je brzi Saez koji se malo malo stvorio pred vratima, dva puta je promašio, a ubojit udarac u suprotne rašlje u 25. minuti Rihtar mu odličnom reakcijom skida. Ne i dvanaest minuta kasnije. Mikulinec je s centra uputio odličan centaršut prema jurećem Saezu, koji probija lijevu stranu i preciznim udarcem pogađa suprotnu stranu mreže.

U još nekoliko situacija domaći su prijetili, Rihtar je uspio sačuvati svoju mrežu, dok kod gostiju bilježimo tek pokušaj Puškarića koji zarotira s desna no umjesto ka mreži šalje u prostor gdje ga nitko od suigrača nije popratio. Sve ostalo domaća je obrana na vrijeme slamala. Na kraju je i Borovčak opalio s tridesetak metara naciljavši bliže rašlje, no Rihtar je ponovo na mjestu.

U drugom poluvremenu još manje snage kod gostiju, pa su i Zelinčani malo popustili u napadačkom ritmu, a od prijetnji valja spomenuti Kolarev slobodnjak s 25 metara i sigurnu reakciju vratara, kao i Riverosovo proigravanje Ovčara koji propušta veliku priliku za uvjerljiviju pobjedu.

No, peta pobjeda u nizu će biti upamćena, pogotovo što je pred crvenima težak tjedan s okršajima u gostima protiv vodećih Ponikvi i Jaruna.

 

Novosti

16.04.2019.

HNL4 Zelina-Karlovac 2:0

Sav prihod s utakmice uplačen je u fond za Milu Rončević više...

15.04.2019.

HNL4 Zelina-Croatia 1:0

Lokalni derbi završio pobjedom Zeline više...

21.03.2019.

HNL4 Odra - Zelina 1:1

Žal za propuštenim bodovima više...

16.03.2019.

HNL4 Zelina - Dinamo 3:1

Prva proljetna pobjeda bijelo crvenih više...

06.02.2019.

Zelina na memorijalu Dubrave

Jedini četvrtoligaš na turniru Drago Parać startao dobrom igrom i porazom od domaćina više...

Sponzori i prijatelji kluba

 

GRAD ZELINA

GRAD SV.IVAN ZELINA

ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

ZELINA PLIN

ZELINSKE KOMUNALIJE

ŽUPANIJSKE CESTE ZŽ

 

TISKARA ZELINA d.d.

RADIO SVETI IVAN ZELINA

 

  

 

 ZAGORJE GRADNJA d.d.