NK ZELINA

ZELINA - SAVSKI MAROF Saez se pobrinuo za petardu Zeline

18.05.2018.

 

Saez (37)
Nakon četiri pobjede na drugim terenima, Zelina je uspješnu seriju nastavila i na ovogodišnjoj premijeri na svom travnjaku. Obzirom na sve viđeno tijekom utakmice, pobjeda crvenih je zaslužena, ali i mršava, jer domaći su bili u nekoliko vrlih prilika koje nisu realizirali. Odmah na početku stvorili su pritisak prema gostujućem prostoru i sjekli sve pokušaje Marofčana primoravši ih na niz pogrešaka i izgubljenih lopti. Najviše problema zadavao im je brzi Saez koji se malo malo stvorio pred vratima, dva puta je promašio, a ubojit udarac u suprotne rašlje u 25. minuti Rihtar mu odličnom reakcijom skida. Ne i dvanaest minuta kasnije. Mikulinec je s centra uputio odličan centaršut prema jurećem Saezu, koji probija lijevu stranu i preciznim udarcem pogađa suprotnu stranu mreže. U još nekoliko situacija domaći su prijetili, Rihtar je uspio sačuvati svoju mrežu, dok kod gostiju bilježimo tek pokušaj Puškarića koji zarotira s desna no umjesto ka mreži šalje u prostor gdje ga nitko od suigrača nije popratio. Sve ostalo domaća je obrana na vrijeme slamala. Na kraju je i Borovčak opalio s tridesetak metara naciljavši bliže rašlje, no Rihtar je ponovo na mjestu.
U drugom poluvremenu još manje snage kod gostiju, pa su i Zelinčani malo popustili u napadačkom ritmu, a od prijetnji valja spomenuti Kolarev slobodnjak s 25 metara i sigurnu reakciju vratara, kao i Riverosovo proigravanje Ovčara koji propušta veliku priliku za uvjerljiviju pobjedu. No, peta pobjeda u nizu će biti upamćena, pogotovo što je pred crvenima težak tjedan s okršajima u gostima protiv vodećih Ponikvi i Jaruna.

Saez (37)

Nakon četiri pobjede na drugim terenima, Zelina je uspješnu seriju nastavila i na ovogodišnjoj premijeri na svom travnjaku.

Obzirom na sve viđeno tijekom utakmice, pobjeda crvenih je zaslužena, ali i mršava, jer domaći su bili u nekoliko vrlih prilika koje nisu realizirali. Odmah na početku stvorili su pritisak prema gostujućem prostoru i sjekli sve pokušaje Marofčana primoravši ih na niz pogrešaka i izgubljenih lopti. Najviše problema zadavao im je brzi Saez koji se malo malo stvorio pred vratima, dva puta je promašio, a ubojit udarac u suprotne rašlje u 25. minuti Rihtar mu odličnom reakcijom skida. Ne i dvanaest minuta kasnije. Mikulinec je s centra uputio odličan centaršut prema jurećem Saezu, koji probija lijevu stranu i preciznim udarcem pogađa suprotnu stranu mreže.

U još nekoliko situacija domaći su prijetili, Rihtar je uspio sačuvati svoju mrežu, dok kod gostiju bilježimo tek pokušaj Puškarića koji zarotira s desna no umjesto ka mreži šalje u prostor gdje ga nitko od suigrača nije popratio. Sve ostalo domaća je obrana na vrijeme slamala. Na kraju je i Borovčak opalio s tridesetak metara naciljavši bliže rašlje, no Rihtar je ponovo na mjestu.

U drugom poluvremenu još manje snage kod gostiju, pa su i Zelinčani malo popustili u napadačkom ritmu, a od prijetnji valja spomenuti Kolarev slobodnjak s 25 metara i sigurnu reakciju vratara, kao i Riverosovo proigravanje Ovčara koji propušta veliku priliku za uvjerljiviju pobjedu.

No, peta pobjeda u nizu će biti upamćena, pogotovo što je pred crvenima težak tjedan s okršajima u gostima protiv vodećih Ponikvi i Jaruna.

 

Novosti

02.12.2018.

Izborna Skupština NK Zelina

Skupština kluba izabrat će vodstvo za mandat od četiri godine više...

18.10.2018.

HR CUP Zelina-Dinamo

Od četvrtka 18.10.2018. u prodaji ulaznice za osminu finala Hrvatskog nogometnog kupa više...

12.10.2018.

UEFA KUP REGIJA Prvaci Europe bez finala Kupa regija

Hrvatska selekcija nije uspjela ući u završnicu. Francuzi u Zelini ipak prejaki više...

12.10.2018.

Švigir i Rac krenuli s 5:1

Seniorima nova struka unijela pozitivu uspjesima u oba kupa i prvenstvu više...

27.09.2018.

HRVATSKI KUP Preko Dubrovnika do Dinama

Zelina je u 1/16 finala svladala dubrovački GOŠK 1919 s 2:0 i osigurala domaćinstvo protiv GNK Dinamo Zagreb više...

Sponzori i prijatelji kluba

 

GRAD ZELINA

GRAD SV.IVAN ZELINA

ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

ZELINA PLIN

ZELINSKE KOMUNALIJE

ŽUPANIJSKE CESTE ZŽ

 

TISKARA ZELINA d.d.

RADIO SVETI IVAN ZELINA

 

  

 

 ZAGORJE GRADNJA d.d.