NK ZELINA

ZELINA - CROATIA Osveta za jesenski poraz

19.05.2018.

 

1:0 - Borovčak (22)
2:0 - Riveros (69)
3:0 - Saez (92)
Praznik rada poklopio se s praznikom nogometa u Svetom Ivanu Zelini. Zelinčani su napunili tribinu gradskog stadiona i mogu biti zadovoljni viđenom borbenom, brzom i zanimljivom utakmicom, u kojoj su obje momčadi svim raspoloživim snagama tražile svoj uspjeh, no Zelina je u ovom trenutku pokazala više i zasluženo slavila u velikom derbiju. Početak je pripao gostima, zaprijetili su prvo Lukić, potom Gamilec i Grežina, a primirio ih je Borovčak u 22. minuti. Ubačaj iz kuta završio je pred vratima, Borovčak je među trojicom plavih iz peterca zaresao mrežu. Unatoč dominaciji domaćina, susjedi iz Hrastja se ne predaju, pokušao je Gusković solo prodorom, no Jurić - Bare je bio siguran, s druge strane brzi je prodorima napadao Saez, no ne uspijeva biti precizan. Pižir je nakon par napada probao iz slobodnjaka, no ni to nije uspjelo.
U nastavku pritisak Croatije nije urodio plodom, brzo je lopta putovala s jedne strane na drugu, a u 52. minuti vrli napad opdradio je Pižir projurivši lijevom stranom, no u prostoru zakačio ga je Rajić. Lukićev udarac s bijele točke domaći vratar odbija, a ponovni udarac Croatije Mikulinec odbacuje daleko od vratiju. Veliki problem za goste bio je okretni i brzi Riveros koji je svoje odlično izdanje okrunio pogotkom u 69. minuti. Posavec je probio po desnom boku, prizemnu poslao u peterac, odakle tuče Saez, no odbija Malogorski, puno igrača pokušava riješiti loptu, no tada utrčava Riveros i finim prizemnim udarcem posprema u desnu stranu mreže. Kada se već očekivao kraj odlične utakmice, Zelina je zaokružila svoju pobjedu i trećim pogotkom. Ovčar je osvojio desnu stranu, precizno centrirao u peterac, a Saez u naletu zakotrljao iza Malogorskog za 3:0 i kraj prigorskog praznika nogometa, na zadovoljstvo oko šest stotina gledatelja na tribini. Zelina je tako došla do brojek sedam, može li osma, pokazat će slijedeći susret u samoborskom kraju...

1:0 - Borovčak (22)

2:0 - Riveros (69)

3:0 - Saez (92)

Praznik rada poklopio se s praznikom nogometa u Svetom Ivanu Zelini. Zelinčani su napunili tribinu gradskog stadiona i mogu biti zadovoljni viđenom borbenom, brzom i zanimljivom utakmicom, u kojoj su obje momčadi svim raspoloživim snagama tražile svoj uspjeh, no Zelina je u ovom trenutku pokazala više i zasluženo slavila u velikom derbiju.

Početak je pripao gostima, zaprijetili su prvo Lukić, potom Gamilec i Grežina, a primirio ih je Borovčak u 22. minuti. Ubačaj iz kuta završio je pred vratima, Borovčak je među trojicom plavih iz peterca zaresao mrežu. Unatoč dominaciji domaćina, susjedi iz Hrastja se ne predaju, pokušao je Gusković solo prodorom, no Jurić - Bare je bio siguran, s druge strane brzi je prodorima napadao Saez, no ne uspijeva biti precizan. Pižir je nakon par napada probao iz slobodnjaka, no ni to nije uspjelo.

 

U nastavku pritisak Croatije nije urodio plodom, brzo je lopta putovala s jedne strane na drugu, a u 52. minuti vrli napad opdradio je Pižir projurivši lijevom stranom, no u prostoru zakačio ga je Rajić. Lukićev udarac s bijele točke domaći vratar odbija, a ponovni udarac Croatije Mikulinec odbacuje daleko od vratiju.

Veliki problem za goste bio je okretni i brzi Riveros koji je svoje odlično izdanje okrunio pogotkom u 69. minuti. Posavec je probio po desnom boku, prizemnu poslao u peterac, odakle tuče Saez, no odbija Malogorski, puno igrača pokušava riješiti loptu, no tada utrčava Riveros i finim prizemnim udarcem posprema u desnu stranu mreže. Kada se već očekivao kraj odlične utakmice,

 

Zelina je zaokružila svoju pobjedu i trećim pogotkom. Ovčar je osvojio desnu stranu, precizno centrirao u peterac, a Saez u naletu zakotrljao iza Malogorskog za 3:0 i kraj prigorskog praznika nogometa, na zadovoljstvo oko šest stotina gledatelja na tribini.

 

Zelina je tako došla do brojek sedam, može li osma, pokazat će slijedeći susret u samoborskom kraju...

 

Novosti

02.12.2018.

Izborna Skupština NK Zelina

Skupština kluba izabrat će vodstvo za mandat od četiri godine više...

18.10.2018.

HR CUP Zelina-Dinamo

Od četvrtka 18.10.2018. u prodaji ulaznice za osminu finala Hrvatskog nogometnog kupa više...

12.10.2018.

UEFA KUP REGIJA Prvaci Europe bez finala Kupa regija

Hrvatska selekcija nije uspjela ući u završnicu. Francuzi u Zelini ipak prejaki više...

12.10.2018.

Švigir i Rac krenuli s 5:1

Seniorima nova struka unijela pozitivu uspjesima u oba kupa i prvenstvu više...

27.09.2018.

HRVATSKI KUP Preko Dubrovnika do Dinama

Zelina je u 1/16 finala svladala dubrovački GOŠK 1919 s 2:0 i osigurala domaćinstvo protiv GNK Dinamo Zagreb više...

Sponzori i prijatelji kluba

 

GRAD ZELINA

GRAD SV.IVAN ZELINA

ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

ZELINA PLIN

ZELINSKE KOMUNALIJE

ŽUPANIJSKE CESTE ZŽ

 

TISKARA ZELINA d.d.

RADIO SVETI IVAN ZELINA

 

  

 

 ZAGORJE GRADNJA d.d.