NK ZELINA

ZELINA - CROATIA Osveta za jesenski poraz

19.05.2018.

 

1:0 - Borovčak (22)
2:0 - Riveros (69)
3:0 - Saez (92)
Praznik rada poklopio se s praznikom nogometa u Svetom Ivanu Zelini. Zelinčani su napunili tribinu gradskog stadiona i mogu biti zadovoljni viđenom borbenom, brzom i zanimljivom utakmicom, u kojoj su obje momčadi svim raspoloživim snagama tražile svoj uspjeh, no Zelina je u ovom trenutku pokazala više i zasluženo slavila u velikom derbiju. Početak je pripao gostima, zaprijetili su prvo Lukić, potom Gamilec i Grežina, a primirio ih je Borovčak u 22. minuti. Ubačaj iz kuta završio je pred vratima, Borovčak je među trojicom plavih iz peterca zaresao mrežu. Unatoč dominaciji domaćina, susjedi iz Hrastja se ne predaju, pokušao je Gusković solo prodorom, no Jurić - Bare je bio siguran, s druge strane brzi je prodorima napadao Saez, no ne uspijeva biti precizan. Pižir je nakon par napada probao iz slobodnjaka, no ni to nije uspjelo.
U nastavku pritisak Croatije nije urodio plodom, brzo je lopta putovala s jedne strane na drugu, a u 52. minuti vrli napad opdradio je Pižir projurivši lijevom stranom, no u prostoru zakačio ga je Rajić. Lukićev udarac s bijele točke domaći vratar odbija, a ponovni udarac Croatije Mikulinec odbacuje daleko od vratiju. Veliki problem za goste bio je okretni i brzi Riveros koji je svoje odlično izdanje okrunio pogotkom u 69. minuti. Posavec je probio po desnom boku, prizemnu poslao u peterac, odakle tuče Saez, no odbija Malogorski, puno igrača pokušava riješiti loptu, no tada utrčava Riveros i finim prizemnim udarcem posprema u desnu stranu mreže. Kada se već očekivao kraj odlične utakmice, Zelina je zaokružila svoju pobjedu i trećim pogotkom. Ovčar je osvojio desnu stranu, precizno centrirao u peterac, a Saez u naletu zakotrljao iza Malogorskog za 3:0 i kraj prigorskog praznika nogometa, na zadovoljstvo oko šest stotina gledatelja na tribini. Zelina je tako došla do brojek sedam, može li osma, pokazat će slijedeći susret u samoborskom kraju...

1:0 - Borovčak (22)

2:0 - Riveros (69)

3:0 - Saez (92)

Praznik rada poklopio se s praznikom nogometa u Svetom Ivanu Zelini. Zelinčani su napunili tribinu gradskog stadiona i mogu biti zadovoljni viđenom borbenom, brzom i zanimljivom utakmicom, u kojoj su obje momčadi svim raspoloživim snagama tražile svoj uspjeh, no Zelina je u ovom trenutku pokazala više i zasluženo slavila u velikom derbiju.

Početak je pripao gostima, zaprijetili su prvo Lukić, potom Gamilec i Grežina, a primirio ih je Borovčak u 22. minuti. Ubačaj iz kuta završio je pred vratima, Borovčak je među trojicom plavih iz peterca zaresao mrežu. Unatoč dominaciji domaćina, susjedi iz Hrastja se ne predaju, pokušao je Gusković solo prodorom, no Jurić - Bare je bio siguran, s druge strane brzi je prodorima napadao Saez, no ne uspijeva biti precizan. Pižir je nakon par napada probao iz slobodnjaka, no ni to nije uspjelo.

 

U nastavku pritisak Croatije nije urodio plodom, brzo je lopta putovala s jedne strane na drugu, a u 52. minuti vrli napad opdradio je Pižir projurivši lijevom stranom, no u prostoru zakačio ga je Rajić. Lukićev udarac s bijele točke domaći vratar odbija, a ponovni udarac Croatije Mikulinec odbacuje daleko od vratiju.

Veliki problem za goste bio je okretni i brzi Riveros koji je svoje odlično izdanje okrunio pogotkom u 69. minuti. Posavec je probio po desnom boku, prizemnu poslao u peterac, odakle tuče Saez, no odbija Malogorski, puno igrača pokušava riješiti loptu, no tada utrčava Riveros i finim prizemnim udarcem posprema u desnu stranu mreže. Kada se već očekivao kraj odlične utakmice,

 

Zelina je zaokružila svoju pobjedu i trećim pogotkom. Ovčar je osvojio desnu stranu, precizno centrirao u peterac, a Saez u naletu zakotrljao iza Malogorskog za 3:0 i kraj prigorskog praznika nogometa, na zadovoljstvo oko šest stotina gledatelja na tribini.

 

Zelina je tako došla do brojek sedam, može li osma, pokazat će slijedeći susret u samoborskom kraju...

 

Novosti

16.04.2019.

HNL4 Zelina-Karlovac 2:0

Sav prihod s utakmice uplačen je u fond za Milu Rončević više...

15.04.2019.

HNL4 Zelina-Croatia 1:0

Lokalni derbi završio pobjedom Zeline više...

21.03.2019.

HNL4 Odra - Zelina 1:1

Žal za propuštenim bodovima više...

16.03.2019.

HNL4 Zelina - Dinamo 3:1

Prva proljetna pobjeda bijelo crvenih više...

06.02.2019.

Zelina na memorijalu Dubrave

Jedini četvrtoligaš na turniru Drago Parać startao dobrom igrom i porazom od domaćina više...

Sponzori i prijatelji kluba

 

GRAD ZELINA

GRAD SV.IVAN ZELINA

ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

ZELINA PLIN

ZELINSKE KOMUNALIJE

ŽUPANIJSKE CESTE ZŽ

 

TISKARA ZELINA d.d.

RADIO SVETI IVAN ZELINA

 

  

 

 ZAGORJE GRADNJA d.d.