NK ZELINA

Snijeg odgađa prvenstvo

04.03.2018.

Zima je pred svoj kraj pokazala zube. Sibirske hladnoće, obilni snijeg, ledena kiša, jak sjeverac... sve su to prirodne nedaće koje su poremetile natjecateljski kalendar u svim nogometnim ligama, pa su i neke tekme prve lige odgađane, a što se naše lige tiče, kompletno 16. kolo koje je po rasporedu 3. i 4. ožujka je odgođeno za slijedeći mjesec.

Iako se vrijeme stabiliziralo, upitno je odigravanje i 17. kola, barem na nekim igralištima. Snijegom prekriveni tereni s nemogućnošću brzog otapanja i isušivanmja dovode u pitanje odigravanje druge proljetne serije, jer proljeće još nije na vidiku. Stoga su na muci i gradski rivali Zelina i Croatia, koji bi trebali igrati 10. ožujka na Gradskom stadionu, a sutrašnjim pregledom bit će utvrđeno da li je to moguće.

Jer, i da se teren prisilno očisti, pitanje je kakvi bi uvjeti bili za igru, obzirom da bi teren i nakon čišćenja bio izrazito neuvjetan zbog velike količine vode i mekoće. Možda bi najbolje bilo odgoditi i to kolo, kako bi se tereni mogli pripremiti za normalno igranje. Jer, odigravanjem bi se, smatramo, napravila velika šteta, a tereni se ne bi mogli oporaviti ni u slijedećih nekoliko tjedana. A sam derbi ne bi bio derbi, već muka, prvotno za sudionike. Ako bi sudac i dozvolio igranje.

Vidjet ćemo.

Novosti

04.03.2018.

Snijeg odgađa prvenstvo

Prvo proljetno kolo igra se u travnju, možda i drugo... više...

30.12.2017.

MNT ZELINA 2018 Četvrto izdanje

U novu godinu krećemo s 200 utakmica više...

25.12.2017.

Sretan Božić!

radujmo se... više...

21.12.2017.

Godišnja Skupština Klub ide u dobrom smjeru

Nakon jubilarca, u 111. godinu ulazimo s ciljem treće lige i željom za umjetnom travom više...

Sponzori i prijatelji kluba

 

GRAD ZELINA

GRAD SV.IVAN ZELINA

ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

ZELINA PLIN

ZELINSKE KOMUNALIJE

ŽUPANIJSKE CESTE ZŽ

 

TISKARA ZELINA d.d.

RADIO SVETI IVAN ZELINA

 

  

 

 ZAGORJE GRADNJA d.d.