NK ZELINA

Poraz u Dugom Selu

21.07.2012.

Po isteku drugog tjedna pripremnog ciklusa odigrana je kontrolna utakmica u Dugom Selu protiv istoimenog domaćina. Neki igrači, koji su u prva dva tjedna bili na probi u Zelini, nisu uspjeli se izboriti za dres, pa su ovih dana pripreme napustili Marić, Tucaković, Škrlec i Holy. Zbog bolesti van treninga su Bičak i Kršak.
U Dugom Selu na posjećenoj prijateljskoj utakmici ostao je stari naboj rivalstva, koji se prenosi još iz prijašnjih liga, dok su oba kluba bila zajedno. Domaći igrači, među kojima su igrali i ex BC (Ćiril Guja i Antonio Lukić), u susret su ušli ozbiljno i napaljeno protiv kluba iz susjedstva, što se vidjelo i u igri, u kojoj su s puno više motiva, ali i svježine kombinirali na travnjaku. Na igračima iz Zeline vidjelo se pomanjkanje snage i svježine, tako da su susret odigrali s polovicom kapaciteta. U susret nije zbog bolesti ulazio Kotarski, a Marošević je morao napustiti igru zbog udarca u donjem dijelu leđa. Kombinirani sastavi u prvom i drugom dijelu susreta taktičke zamisli nisu uspješno posložili, tako da je bilo premalo nasrtaja na protivnička vrata, a najveći se problem vidio na sredini terena, gdje je preskakanje igre donijelo prednost domaćinu. Prvi pogodak postigao je Guja, u prvom dijelu pridružio mu se Vigorić, koji je zaključio akciju iz kornera, a konačnih 3:0 postavio je u drugom dijelu Svaguša u lijepoj i brzoj akciji Dugog Sela, koja je bila plod uspješnog nadmudrivanja s gostima.
Zelina slijedeći susret igra u srijedu u Čakovcu protiv Međimurja, a tri dana kasnije na svom travnjaku dočekuje protivnika iz prvog prvenstvenog kola, Rudeš.

Novosti

28.11.2023.

Nogovikend: Golijade

Slavili seniori, potom i juniori, na ligama tintilinići, prstići i limači više...

28.11.2023.

Nogovikend: Uvjerljivi kadeti

Seniori pretrpjeli poraz, juniori i kadeti slavili protiv Vrbovca više...

16.10.2023.

Pobjeda protiv Tondacha

u 10. kolu sezone Zelina nagradila svoju igru uvjerljivom pobjedom više...

26.09.2023.

Nogovikend: Konačno uvjerljivi

Seniori pobjedom nastavili pozitivni niz, juniori uvjerljivo protiv Prigorja više...

14.09.2023.

Ziceri bez golova

Zelina nije iskoristila prilike i osvojila bod protiv Lukavca više...

Prijatelji kluba