NK ZELINA

Poraz od Mladosti

30.07.2017.

 

Drugu pripremnu utakmicu Zelina je ponovo odigrala u Bjelovaru, točnije u Ždralovima, kod tamošnjeg trećeligaša Mladosti. Na vrlo dobro pripremljenom terenu, uz paklenu vrućinu odigrana je zanimljiva i angažirana tekma, u kojoj su oba trenera uvidjela kvalitetu svojih momčadi, te nedostatke koje treba poriješavati do kraja ciklusa. Za Zelinu je odigralo ukupno 20 igrača. Na vratima počeo je Jurić, na stoperskom paru Gavrić i Palčić, boćno Eterović i Adženović. U sredini Mikulinec, Babić, Konjević i Ovčar, a prema naprijed Jurković i Posavec. U drugom dijelu vrata je preuzeo N. Posavec, a igrali su i Dakić, Pajač, Rajić, Medverec, Faletar. Zmazek, Sušec i Grgoić.
Prva dobra prilika bila je kombinacija Eterovića i Ovčara u desetoj minuti, akcija je završila udarcem lopte prema vratima, no prepreka je skrenula van okvira. Obostrano brza igra i želja da se što prije dođe do gola, a prvo je to uspjelo gostima. Ponovo odlična akcija Zeline u 20. minuti. Mikulinec je uputio sa strane, pritisli su naši prema vratima, kratka povratna završava na Jurkovića koji zahvaća malo van šesnaeterca i zabija u mrežu Srbljanovića. Petnaest minuta kasnije domaći uspijevaju izujednačiti. Nabačaj s lijeva završio je na Sučiću, koji šalje na mrežu, Jurić uspijeva zakratko prihvatiti, no lopta mu ispada i završava u mreži. Do kraja prvog dijela izdvajamo i dobar pokušaj Posavca, koji glavom šalje previsoko.
U drugom dijelu priliku su dobili mlađi i novi igrači, kako na jednoj tako i na drugoj strani, a nakon nadigravanja tijekom cijelog poluvremena, Zelina je držala remi do samog kraja, no obrana je popustila u zadnjim trenucima, kada je morao kapitulirati i Posavec, koji je imao dobro izdanje na vratima, a kriva procjena u redovima obrane iznudila je pogodak, tako da je Mladost uspjela upisati pobjedu na samom kraju utakmice.
Sliejdeća kontrolna utakmica bit će u srijedu protiv Dubrave Tim Kabel, a potom u subotu i s Ponikvama.

Drugu pripremnu utakmicu Zelina je ponovo odigrala u Bjelovaru, točnije u Ždralovima, kod tamošnjeg trećeligaša Mladosti. Na vrlo dobro pripremljenom terenu, uz paklenu vrućinu odigrana je zanimljiva i angažirana tekma, u kojoj su oba trenera uvidjela kvalitetu svojih momčadi, te nedostatke koje treba poriješavati do kraja ciklusa.

Za Zelinu je odigralo ukupno 20 igrača. Na vratima počeo je Jurić, na stoperskom paru Gavrić i Palčić, boćno Eterović i Adženović. U sredini Mikulinec, Babić, Konjević i Ovčar, a prema naprijed Jurković i Posavec. U drugom dijelu vrata je preuzeo N. Posavec, a igrali su i Dakić, Pajač, Rajić, Medverec, Faletar. Zmazek, Sušec i Grgoić.

Prva dobra prilika bila je kombinacija Eterovića i Ovčara u desetoj minuti, akcija je završila udarcem lopte prema vratima, no prepreka je skrenula van okvira. Obostrano brza igra i želja da se što prije dođe do gola, a prvo je to uspjelo gostima. Ponovo odlična akcija Zeline u 20. minuti. Mikulinec je uputio sa strane, pritisli su naši prema vratima, kratka povratna završava na Jurkovića koji zahvaća malo van šesnaeterca i zabija u mrežu Srbljanovića.

Petnaest minuta kasnije domaći uspijevaju izujednačiti. Nabačaj s lijeva završio je na Sučiću, koji šalje na mrežu, Jurić uspijeva zakratko prihvatiti, no lopta mu ispada i završava u mreži. Do kraja prvog dijela izdvajamo i dobar pokušaj Posavca, koji glavom šalje previsoko.

U drugom dijelu priliku su dobili mlađi i novi igrači, kako na jednoj tako i na drugoj strani, a nakon nadigravanja tijekom cijelog poluvremena, Zelina je držala remi do samog kraja, no obrana je popustila u zadnjim trenucima, kada je morao kapitulirati i Posavec, koji je imao dobro izdanje na vratima, a kriva procjena u redovima obrane iznudila je pogodak, tako da je Mladost uspjela upisati pobjedu na samom kraju utakmice.

Slijedeća kontrolna utakmica bit će u srijedu protiv Dubrave Tim Kabel, a potom u subotu i s Ponikvama.

 

MLADOST - ZELINA 2:1 (1:1)

Ždralovi - Igralište Brdo. Gledatelja: 100. Sudac: Ivan Župan. Pomoćni: Jozić, Šuveljak

MLADOST: Srbljanović, Bošnjak, Mlinarić, Pleić, Sučić, Renić, Tušek, Trupac, Markuz, Grgić, Vukek, (još su igrali: Beljan, Stanić, Buzuk, Dodaj, Držaić, Biljan, Vučak). Trener: Nikola Papac
ZELINA: Jurić, Eterović, palčić, Gavrić, Adženović, Mikulinec, Babić, Konjević, Jurković, I. Posavec, Ovčar, (još su igrali: N. Posavec, Dakić, Pajač, Raič, Medverec, Faletar, Zmazek, Sušec, Grgoić). Trener: Marijan Glavica
STRIJELCI: 0:1 - Jurković (20), 1:1 - Sučić (34), 1:2 - Buzuk (90)

Novosti

16.09.2017.

Odgoda utakmice Zelina-Karlovac 1919

Novi termin 27. 09.2017. više...

27.08.2017.

Pobjedom u novu sezonu

U prvom prvenstvenom ogledu Zelina svladala Jarun 3:2 više...

22.08.2017.

Osmica u Ivanić Gradu

Bijelo crveni se raspucali u posljednjoj pripremnoj tekmi više...

15.08.2017.

Supercup: ZELINA UZELA PEHAR

Finale završilo bez pobjednika. O peharu odlučivali jedanaesterci više...

30.07.2017.

Poraz od Mladosti

Zelina je povela, potom držala egal do kraja, kada domaći postižu pobjednički pogodak više...

Sponzori i prijatelji kluba

 

GRAD ZELINA

GRAD SV.IVAN ZELINA

ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

ZELINA PLIN

ZELINSKE KOMUNALIJE

ŽUPANIJSKE CESTE ZŽ

 

TISKARA ZELINA d.d.

RADIO SVETI IVAN ZELINA

 

  

 

 ZAGORJE GRADNJA d.d.