NK ZELINA

Ne ide doma ide u gostima

29.03.2017.

 

Prva dva proljetna kola nisu bila uspješna za crvene. Nakon Ponikvi i Udarnika saldo je ostao na nuli, a onda proigrali dečki u Kutini i uzeli puni plijen, tri boda s tri gola.
Protiv Moslavine nisu bili maksimalni što se pristupa tiče, previše je bilo nekonkretnih napada i nadigravanja. Domaćin je krenuo pun želje da svoju nezavidnu situaciju na tablici preokrene u svoju korist protiv jakog suparnika, pogotovo nakon teškog poraza u prošlom kolu od Zagreba. Nadu su imali prvih pola sata jer već u šestoj minuti iznenadio je pogotkom Rekavić i zadao dodatne probleme Zelini, koja se uspjela vratiti u igru pogotkom Ovčara u 32. minuti, eto proradio je opet naš napadač, bilo je još par njegovih pokušaja na utakmici, kao i Borovčaka kojeg su posebno čuvali i često prekidali prekršajima, suđenim ili ne, tako da su u drugom poluvremenu u penetraciji iskočili igrači iz drugog plana. Na odmor se otišlo sa 1:1, a u nastavku puno bolje izdanje Zeline, svježinu su unijeli Skupnjak i peco, čime je napad dobio na ubrzanju i konkretnosti, pogotovo s Pecom koji je dojmio svojom mirnoćom i točnošću. U desetoj minuti drugog dijela pogodak je postigao obrambeni Palčić, potom vrla prilika Skupnjaka, koji je odlično odradio napad no zabrljao u završnici jurišavši sam na vrata iako mu je slobodan bio s lijeva Peco, koji je pred kraj utakmice potvrdio svoje iskustvo pogotkom za konačnih 1:3 i slavlje Zeline.

Prva dva proljetna kola nisu bila uspješna za crvene. Nakon Ponikvi i Udarnika saldo je ostao na nuli, a onda proigrali dečki u Kutini i uzeli puni plijen, tri boda s tri gola.

Protiv Moslavine nisu bili maksimalni što se pristupa tiče, previše je bilo nekonkretnih napada i nadigravanja. Domaćin je krenuo pun želje da svoju nezavidnu situaciju na tablici preokrene u svoju korist protiv jakog suparnika, pogotovo nakon teškog poraza u prošlom kolu od Zagreba.

Nadu su imali prvih pola sata jer već u šestoj minuti iznenadio je pogotkom Rekavić i zadao dodatne probleme Zelini, koja se uspjela vratiti u igru pogotkom Ovčara u 32. minuti, eto proradio je opet naš napadač, bilo je još par njegovih pokušaja na utakmici, kao i Borovčaka kojeg su posebno čuvali i često prekidali prekršajima, suđenim ili ne, tako da su u drugom poluvremenu u penetraciji iskočili igrači iz drugog plana.

 

Na odmor se otišlo sa 1:1, a u nastavku puno bolje izdanje Zeline, svježinu su unijeli Skupnjak i Peco,

čime je napad dobio na ubrzanju i konkretnosti, pogotovo s Pecom koji je 

dojmio svojom mirnoćom i točnošću.

U desetoj minuti drugog dijela pogodak je postigao obrambeni Palčić, potom vrla prilika Skupnjaka, koji je odlično odradio napad no zabrljao u završnici jurišavši sam na vrata iako mu je slobodan bio s lijeva Peco, koji je pred kraj utakmice potvrdio svoje iskustvo pogotkom za konačnih 1:3 i slavlje Zeline.

 

 

 

 

MOSLAVINA - ZELINA 1:3 (1:1
KUTINA -Športski park. Gledatelja: 80. Sudac: Beatović (Zagreb)
MOSLAVINA: Krizmanić, Kamenski (46-Zorko), Kraljević, Milinković, Turkalj, Grgić, Oršić, Rekavić, Cvrtila (60-Tomek), Barišić (65-Emini), Oliveira. TRENER: Dario Večerić
ZELINA: Jurić-Bare, Dugac (46-Peco), Gilanj, Palčić, Eterović, Mikulinec (90-Zmazek), Konjević (90-Podvorec), Sokić, Ovčar (88-Brajković), Borovčak. TRENER: Damir Biškup
STRIJELCI: 1:0 - Rekavić (6), 1:1 - Ovčar (32), 1:2 - Palčić (55), 1:3 - Peco (87)

Novosti

15.08.2017.

Supercup: ZELINA UZELA PEHAR

Finale završilo bez pobjednika. O peharu odlučivali jedanaesterci više...

30.07.2017.

Poraz od Mladosti

Zelina je povela, potom držala egal do kraja, kada domaći postižu pobjednički pogodak više...

27.07.2017.

MNT ZELINA 2017 Bjelovar osvojio turnir pionira

Uzbuđenja na drugom izdanju turnira mlađih pionira više...

27.07.2017.

MNT ZELINA 2017 Lokomotiva odnijela tehar limača

Izuzetno jak turnir limača u znaku prvoligaša više...

24.07.2017.

Hrvatski nogometni kup

Zelina i dalje u društvu nositelja preskače pretkolo više...

Sponzori i prijatelji kluba

 

GRAD ZELINA

GRAD SV.IVAN ZELINA

ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

ZELINA PLIN

ZELINSKE KOMUNALIJE

ŽUPANIJSKE CESTE ZŽ

 

TISKARA ZELINA d.d.

RADIO SVETI IVAN ZELINA

 

  

 

 ZAGORJE GRADNJA d.d.