NK ZELINA

Ne ide doma ide u gostima

29.03.2017.

 

Prva dva proljetna kola nisu bila uspješna za crvene. Nakon Ponikvi i Udarnika saldo je ostao na nuli, a onda proigrali dečki u Kutini i uzeli puni plijen, tri boda s tri gola.
Protiv Moslavine nisu bili maksimalni što se pristupa tiče, previše je bilo nekonkretnih napada i nadigravanja. Domaćin je krenuo pun želje da svoju nezavidnu situaciju na tablici preokrene u svoju korist protiv jakog suparnika, pogotovo nakon teškog poraza u prošlom kolu od Zagreba. Nadu su imali prvih pola sata jer već u šestoj minuti iznenadio je pogotkom Rekavić i zadao dodatne probleme Zelini, koja se uspjela vratiti u igru pogotkom Ovčara u 32. minuti, eto proradio je opet naš napadač, bilo je još par njegovih pokušaja na utakmici, kao i Borovčaka kojeg su posebno čuvali i često prekidali prekršajima, suđenim ili ne, tako da su u drugom poluvremenu u penetraciji iskočili igrači iz drugog plana. Na odmor se otišlo sa 1:1, a u nastavku puno bolje izdanje Zeline, svježinu su unijeli Skupnjak i peco, čime je napad dobio na ubrzanju i konkretnosti, pogotovo s Pecom koji je dojmio svojom mirnoćom i točnošću. U desetoj minuti drugog dijela pogodak je postigao obrambeni Palčić, potom vrla prilika Skupnjaka, koji je odlično odradio napad no zabrljao u završnici jurišavši sam na vrata iako mu je slobodan bio s lijeva Peco, koji je pred kraj utakmice potvrdio svoje iskustvo pogotkom za konačnih 1:3 i slavlje Zeline.

Prva dva proljetna kola nisu bila uspješna za crvene. Nakon Ponikvi i Udarnika saldo je ostao na nuli, a onda proigrali dečki u Kutini i uzeli puni plijen, tri boda s tri gola.

Protiv Moslavine nisu bili maksimalni što se pristupa tiče, previše je bilo nekonkretnih napada i nadigravanja. Domaćin je krenuo pun želje da svoju nezavidnu situaciju na tablici preokrene u svoju korist protiv jakog suparnika, pogotovo nakon teškog poraza u prošlom kolu od Zagreba.

Nadu su imali prvih pola sata jer već u šestoj minuti iznenadio je pogotkom Rekavić i zadao dodatne probleme Zelini, koja se uspjela vratiti u igru pogotkom Ovčara u 32. minuti, eto proradio je opet naš napadač, bilo je još par njegovih pokušaja na utakmici, kao i Borovčaka kojeg su posebno čuvali i često prekidali prekršajima, suđenim ili ne, tako da su u drugom poluvremenu u penetraciji iskočili igrači iz drugog plana.

 

Na odmor se otišlo sa 1:1, a u nastavku puno bolje izdanje Zeline, svježinu su unijeli Skupnjak i Peco,

čime je napad dobio na ubrzanju i konkretnosti, pogotovo s Pecom koji je 

dojmio svojom mirnoćom i točnošću.

U desetoj minuti drugog dijela pogodak je postigao obrambeni Palčić, potom vrla prilika Skupnjaka, koji je odlično odradio napad no zabrljao u završnici jurišavši sam na vrata iako mu je slobodan bio s lijeva Peco, koji je pred kraj utakmice potvrdio svoje iskustvo pogotkom za konačnih 1:3 i slavlje Zeline.

 

 

 

 

MOSLAVINA - ZELINA 1:3 (1:1
KUTINA -Športski park. Gledatelja: 80. Sudac: Beatović (Zagreb)
MOSLAVINA: Krizmanić, Kamenski (46-Zorko), Kraljević, Milinković, Turkalj, Grgić, Oršić, Rekavić, Cvrtila (60-Tomek), Barišić (65-Emini), Oliveira. TRENER: Dario Večerić
ZELINA: Jurić-Bare, Dugac (46-Peco), Gilanj, Palčić, Eterović, Mikulinec (90-Zmazek), Konjević (90-Podvorec), Sokić, Ovčar (88-Brajković), Borovčak. TRENER: Damir Biškup
STRIJELCI: 1:0 - Rekavić (6), 1:1 - Ovčar (32), 1:2 - Palčić (55), 1:3 - Peco (87)

Novosti

Sponzori i prijatelji kluba

 

GRAD ZELINA

GRAD SV.IVAN ZELINA

ZAGREBAČKA ŽUPANIJA

ZELINA PLIN

ZELINSKE KOMUNALIJE

ŽUPANIJSKE CESTE ZŽ

 

TISKARA ZELINA d.d.

RADIO SVETI IVAN ZELINA

 

  

 

 ZAGORJE GRADNJA d.d.